Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cambrils preveu estrenar la nova Rambla Jaume I per Carnaval

L'alcalde Oliver Klein es mostra satisfet del govern i anuncia nous projectes com un pavelló, les obres del Teatre Auditori o la remodelació del passeig marítim

Foto de grup de l'alcalde de Cambrils, Oliver Klein, -al centre de la imatge- amb l'equip de govern Foto de grup de l'alcalde de Cambrils, Oliver Klein, -al centre de la imatge- amb l'equip de govern CEDIDA
Vida Municipal Josep Cartanyà
Dimarts, 24 Gener 2023 15:22

"Mai s'havia fet tant en tan poc temps". D'aquesta manera, l'alcalde de Cambrils, Oliver Klein, mostrava la seva satisfacció pel treball fet per l'equip de govern (NMC, PSC, PP, Cs i no adscrits), des que va prosperar la moció de censura, el setembre de 2021 fins ara. En el transcurs de l'esmorzar anual amb els mitjans del territori, Klein (NMC) ha tret pit i ha defensat el pacte de govern: "Aquell "pacte de Frankenstein", que alguns criticaven i li donaven quatre dies, ha resultat ser un govern que treballa molt, que s'arromanga, que va per feina i no perd el temps en disjuntives ideològiques. La millor recepta, sens dubte".

L'alcalde Oliver Klein ha fet balanç del 2022 i d'aquells compromisos del govern més importants que formen part del full de ruta d'aquest final de mandat: la remodelació de la Rambla Jaume I, l'avinguda de l'Esport i la millora de l'entorn de l'antiga estació de tren. 

La Rambla Jaume I, per Carnaval

L'alcalde ha anunciat que s'està treballant per estrenar la nova Rambla Jaume I, el 18 de febrer, coincidint amb la rua de Carnaval.

Klein també s'ha referit a la finalització imminent de la nova rotonda de l'avinguda de l'Esport -o Vial de l'Esport- d'accés al complex esportiu i que serà clau per millorar la connexió amb la nova estació de ferrocarril i amb la carretera de Montbrió.

Pel que fa a la urbanització i millora de l'entorn de l'antiga estació de tren, Klein ha dit que les obres s'iniciaran en breu, tan bon punt rebin l'autorització d'ADIF. Sobre aquesta actuació, el regidor d'Urbanisme i portaveu de NMC, Enric Daza, ha destacat que "la connexió d'Horta de Santa Maria amb el passeig Vidal i Barraquer permetrà connectar Vila i Platja per primera vegada a la història".

Un nou pavelló, la remodelació del passeig Marítim i les obres del Teatre Auditori, entre els projectes

De cara al nou mandat, l'alcalde de Cambrils ha avançat que es projectarà un nou pavelló al complex esportiu i una pista olímpica a l'aire lliure. També s'ha referit a l'ampliació de l'edifici del Mercat Municipal de la Vila i al Celler de la Cooperativa, "un espai museístic, gastronòmic i multiús molt relacionat amb el mercat".

Klein també ha dit que es convocarà el concurs públic per finalitzar les obres del Teatre Auditori amb la col·laboració privada, que permetrà l'ampliació del parc hoteler de Cambrils, amb l'objectiu de completar l'oferta cultural de l'equipament amb la de places per al turisme de congressos.

Per poder deixar tots aquests projectes encarrilats, l'alcalde ha afirmat que el govern treballarà fins a l'últim minut del mandat amb la mateixes ganes i decisió del primer dia. En aquest sentit, també serà exigent amb les administracions superiors per aconseguir compromisos com per exemple la inversió de 400.000 euros de Ports de la Generalitat per reordenar i modernitzar el passeig marítim o la construcció del pont sobre la riera d'Alforja en el seu últim tram a càrrec de l'Estat.

Finalment, l'alcalde ha destacat la capacitat del govern per treballar pel progrés econòmic i al mateix temps mantenir la cohesió social. "No podem seguir fent sempre el mateix: només progressarem si fem canvis i implantem nous projectes i estils de gestió, que és precisament el que estem fent", ha conclòs Klein.

Els portaveus de l'equip de govern

Posteriorment, els portaveus dels diferents grups de govern també han repassat la feina feta des del govern i els projectes que s'iniciaran pròximament. El portaveu de Nou Moviment Ciutadà (NMC), Enric Daza, ha explicat l'estratègia urbanística arreu del municipi amb especial menció per l'urbanisme comercial. El regidor també ha fet un repàs detallat l'estat de les principals obres públiques que estan en marxa en aquest moment, de les quals ha destacat l'avinguda Diputació i el carrer Orquídies, que es desenvoluparan al llarg del proper mandat.

Per la seva banda, el portaveu del PSC, Alfredo Clua, ha afirmat que el govern ha prioritzat la tasca feta des de les àrees d'Urbanisme i Serveis per la importància que tenen per la ciutadania. El regidor també ha posat en valor la lleialtat dels membres del govern que han treballat amb objectius clars i concrets per millorar al qualitat de vida dels cambrilencs i les cambrilenques.

Tot seguit, el portaveu de Ciutadans, Juan Carlos Romera, s'ha mostrat molt orgullós de treballar amb els seus companys de govern i ha destacat algunes fites com la bona relació amb el sector empresarial i les associacions de comerciants per portar a terme campanyes conjuntes; el salt endavant que ha fet la Fira Multisectorial en aquesta última edició; i la promoció turística del municipi amb participacions destacades a fires com FITUR o Madrid Fusión.

Per acabar, el portaveu del PP, David Chatelain, també valorat molt positivament la feina del govern i la bona sintonia de tot l'equip. Pel que fa a les seves àrees, el regidor ha parlat de l'important esforç per ampliar la plantilla de la Policia Local; per augmentar les places d'aparcaments dissuasius; i també aprovant unes ordenances fiscals que en aquest cas congelen impostos i taxes, per reduir l'impacte que podria tenir en les economies familiars en un moment d'encariment generalitzat del cost de la vida.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: