Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Cambrils treballa per recuperar la patrulla de platges aquest estiu

L'alcalde i el regidor de Seguretat es reuneixen amb la cap de la Policia Local per parlar de la incorporació de nous agents i de l'ampliació de places d'aparcament dissuasiu

L'alcalde, Oliver Klein, i el regidor de Seguretat Ciutadana, David Chatelain, es van reunir amb la nova Inspectora Cap de la Policia Local, Raquel López, i el sergent Manel Muñoz L'alcalde, Oliver Klein, i el regidor de Seguretat Ciutadana, David Chatelain, es van reunir amb la nova Inspectora Cap de la Policia Local, Raquel López, i el sergent Manel Muñoz AJUNTAMENT DE CAMBRILS
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 26 Gener 2023 08:01

L'alcalde de Cambrils, Oliver Klein, i el regidor de Seguretat Ciutadana, David Chatelain, es van reunir aquest dilluns amb la nova Inspectora Cap de la Policia Local, Raquel López, i el sergent Manel Muñoz, que havia assumit temporalment el càrrec des de la jubilació de l'antic cap el passat 30 de juny fins que s'ha adjudicat la plaça.

Recuperar la patrulla de platges

La reunió ha servit per posar en comú el recent relleu entre els dos caps policials, planificar el futur i analitzar els principals reptes de la seguretat i mobilitat al municipi. Entre els objectius per aquest 2023, hi ha la incorporació de nous agents a la plantilla per recuperar la patrulla de platges aquest estiu i seguir reduint la delinqüència, així com l'ampliació de les places d'aparcament dissuasiu per cobrir les necessitats de les zones més concorregudes, entre altres.

La nova cap de la Policia, Raquel López, exerceix les seves funcions a Cambrils des del passat 1 de desembre, convertint-se en la primera dona al capdavant del cos cambrilenc i l'única inspectora cap de tot el territori. El sergent i sotscap de la Policia, Manel Muñoz, que porta més de 30 anys al cos, s'encarrega de l'àrea de coordinació operativa i de suport, recursos humans i sotsprefectura.

Cal tenir en compte que Cambrils és un municipi turístic amb molts habitatges de segona residència, que durant la temporada alta gairebé triplica el nombre d'habitants, amb la complexitat afegida de tenir una població dispersa en diferents urbanitzacions, escampades al llarg dels nou quilòmetres de longitud del terme.

El model de Cambrils desperta interès

A banda de les competències pròpies de policia local, el cos cambrilenc destaca també per la realització de tasques com detencions i investigacions, col·laborant amb altres cossos, i és un referent per altres policies que s'han interessat pel model de Cambrils. Sense anar més lluny, l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès s'ha interessat recentment pel funcionament del cos de policia local.

Una de les últimes investigacions va permetre resoldre amb molt poc temps un cas de crema continuada de contenidors.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: