Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valents Torredembarra demana a l'alcalde mesures de seguretat "efectives"

L'alcaldable de la formació a les eleccions municipals, Juan Carlos Hurtado, afirma que "tenir seguretat no és posar més policia, és optimitzar els recursos"

Imatge d'arxiu de l'alcaldable de Valents a Torredembarra, Juan Carlos Hurtado, en declaracions als mitjans Imatge d'arxiu de l'alcaldable de Valents a Torredembarra, Juan Carlos Hurtado, en declaracions als mitjans ARXIU / ONA LA TORRE
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 01 Febrer 2023 18:12

Valents Torredembarra s'ha referit als atracaments comesos en les darreres dues setmanes a diversos comerços del centre de la població. Arran d'aquests episodis, el cap de llista per Torredembarra a les properes eleccions municipals del 28-M, Juan Carlos Hurtado, ha demanat a l'alcalde de Torredembara, Eduard Rovira, "que ens faci arribar als ciutadans les mesures que prendrà per revertir la situació". Per a Hurtado, "tenir seguretat no és posar més policia, és optimitzar els recursos amb una gestió de treball i protocols d'actuació".

Des de Valents volen traslladar la preocupació pels robatoris "especialment dels propietaris dels negocis per l'agument de la delinqüència, que en tan poc espai de temps, han patit els locals".

Per aquest motiu, Valents Torredembarra considera necessari que hi hagi més presència policial com a mesura dissuasòria cap als delinqüents, sobretot durant les hores nocturnes i pels carrers prinicipals del municipi. En aquest sentit, també demanen que s'activin els protcols urgents de seguretat amb la col·laboració d'altres cossos policials.

Finalment, Juan Carlos Hurtado remarca que "per Valents la seguretat és un dels nostres pilars essencials i principals" perquè "sense seguretat no existeix treball ni tampoc llibertat", afegeixen.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: