Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Junts per Riudoms anuncia els primers noms de la seva llista electoral

El partit ha fet públics els cinc primers llocs de la candidatura

Sergi Pedret, actual alcalde de Riudoms, i Isabel Gómez marquen les dues primeres posicions de la llista, presentada en format de co-candidatura Sergi Pedret, actual alcalde de Riudoms, i Isabel Gómez marquen les dues primeres posicions de la llista, presentada en format de co-candidatura ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 01 Febrer 2023 21:22

Junts per Riudoms ha anunciat, a través d'un vídeo promocional, els noms dels cinc primers candidats de la seva llista electoral de cara a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig. El partit, que fa uns mesos ja va presentar la co-candidatura al capdavant de la llista, defineix així les primeres cares que configuraran la seva proposta.

Sergi Pedret, actual alcalde de Riudoms, i Isabel Gómez marquen les dues primeres posicions de la llista, presentada en format de co-candidatura; els segueixen Inma Parra, actual regidora de Promoció Econòmica, Esports, Igualtat i Salut; Francesc Mestre, regidor de Dinamització Social i Seguretat Ciutadana i, finalment, Margarida Mallafré, al capdavant d'un comerç local i implicada en causes i entitats socials.

Des de Junts afirmen que, amb aquests noms "es vol aconseguir una llista transversal, amb cares noves i conegudes, que combini l'experiència dels anys amb l'energia de la joventut, convertint-se en el reflex d'un poble transversal i multidisciplinari". Segons el partit, la llista és "una aposta polivalent, igualitària i de lideratges compartits actualitzada als nous temps per un Riudoms amb potencial econòmica, orientat a les persones, actiu i participatiu: un poble de tots per a tots".

El vídeo promocional

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: