Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Nou Moviment Ciutadà per Cambrils demana a Enric Daza que renunciï a la seva acta de regidor

El fins ara primer tinent d'alcalde va deixar la militància del NMC i va anunciar que no es presentaria a les eleccions amb el partit municipalista

Imatge d'arxiu de la llista electoral del Nou Moviment Ciutadà per Cambrils del 2019 Imatge d'arxiu de la llista electoral del Nou Moviment Ciutadà per Cambrils del 2019 ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 09 Febrer 2023 08:19

El Nou Moviment Ciutadà per Cambrils (NMC) ha demanat al fins ara primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme, Activitats i Obra Pública, Enric Daza, que renunciï a la seva acta de regidor, després de deixar la seva militància al partit municipalista, el dilluns 6 de febrer, i d'anunciar que no formaria part de la llista de NMC a les eleccions municipals del 28M.

L'NMC demana a Daza que compleixi amb el compromís dels membres de la llista electoral del 2019 "que van signar, davant notari, un compromís d'honorabilitat i dignitat política on, entre d'altres clàusules, s'estipulava que en cas de donar-se de baixa de la nostra formació i tenir responsabiltats atribuïdes com a regidor, aquest deixaria immediatament els seus càrrecs".

Per aquest motiu, l'assemblea de l'NMC va decidir aquest dimarts, per unanimitat, "reclamar-li un exercici d'honorabilitat i responsabilitat renunciant a l'acta de regidor per a que el següent membre de la llista municipal del 2019 entri al consistori i respectant, així, la voluntat dels cambrilencs i cambrilenques que van votar l'NMC".

Des del Nou Moviment Ciutadà, -partit que lidera l'actual equip de govern-, reiteren "la seva confiança amb en el grup municipal", a la vegada que garanteix l'estabilitat i continuïtat del govern municipal de Cambrils".

Finalment, l'Assemblea de l'NMC agraeix el treball fet per Enric Daza al capdavant de la regidoria.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: