Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Anna Civit Inglès és la nova Síndica Municipal de Greuges de Reus

Civit substitueix el síndic Pere Pagès

El Ple de l'Ajuntament de Reus va acordar aquest divendres elegir a Anna Civit Inglès com a nova Síndica Municipal de Greuges El Ple de l'Ajuntament de Reus va acordar aquest divendres elegir a Anna Civit Inglès com a nova Síndica Municipal de Greuges REUS.CAT
Vida Municipal Redacció Infocamp
Diumenge, 19 Febrer 2023 13:08

El Ple de l'Ajuntament de Reus va acordar aquest divendres, 17 de febrer elegir a Anna Civit Inglès com a nova Síndica Municipal de Greuges de Reus, en substitució de Pere Pagès Serrano. Civit va ser nomenada posteriorment en el càrrec per decret signat per l’alcalde de Reus, Carles Pellicer.

Anna Civit Inglès, nascuda a Reus el 7 d'agost de 1957. Va cursar estudis de Dret a la Universitat de Barcelona. A partir de 1996 consolida la seva carrera professional passant a formar part com a sòcia-directora d’un despatx de professionals especialitzats en l'assessorament fiscal, laboral i jurídic; activitat que mantindrà fins a la seva jubilació el 2022. Experta en Igualtat en les empreses i en Protecció de Dades, té també formació com a Expert Immobiliari i com a tècnic en Prevenció de Riscos Laborals. En l'àmbit professional ha estat membre i col·laboradora de diverses associacions, entre elles: BNI Qubit Reus, Associació d'Auditoria Sociolaboral i d'Igualtat (CEAL), l'AIJERC (Associació Independent de Joves Empresaris de Reus). És membre del Centre de Lectura, havent format part de la seva Junta Directiva, i membre d'Òmnium Cultural Baix Camp.

La Sindicatura de Greuges Municipal té com a finalitat defensar els drets de la ciutadania en les seves relacions amb l'Ajuntament de Reus i els organismes que en depenen. L'objectiu de la Sindicatura Municipal de Greuges és enfortir els mecanismes de la democràcia obrint nous canals de comunicació entre els ciutadans i ciutadanes i els òrgans locals de poder i decisió.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: