Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PSC de Bellvei reelegeix la tinent d'alcalde Núria Güell com a candidata del 28-M

Christian Martínez tornarà a encapçalar la llista dels socialistes a Santa Oliva

Núria Güell ha estat novament escollida per encapçalar la llista del PSC de Bellvei Núria Güell ha estat novament escollida per encapçalar la llista del PSC de Bellvei PSC
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 20 Febrer 2023 18:51

Núria Güell ha estat novament escollida per encapçalar la llista dels socialistes de Bellvei per les pròximes eleccions municipals del 28 de maig. L'actual primera tinent d'alcalde ha afirmat que "tot i que durant aquests anys hem fet molta feina per millorar el nostre municipi, encara tenim molts projectes per tirar endavant si comptem amb el suport dels nostres veïns i veines".

D'altra banda, l'assemblea de l'agrupació socialista de Santa Oliva ha reelegit, per unanimitat, a Christian Martínez per tornar a encapçalar la llista del PSC per al 28-M.

Christian Martínez PSC Santa Oliva

Christian Martínez

Martínez ha assenyalat que torna a assumir aquesta responsabilitat amb la il·lusió dels nous reptes que queden al davant i manifesta que "Santa Oliva necessita reconnectar amb la seva gent i els seus barris, i per això es necessita un govern fort a l'ajuntament, un govern que formi part de la solució i no del problema. Durant aquests anys, hem fet una oposició constructiva, defugint de la crispació, hem donat suport a aquelles propostes de l'equip de govern que hem considerat positives pel municipi i presentant alternatives a aquelles que ens han semblat negatives.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: