Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ERC Valls presenta el pom de dalt de la candidatura per al 28-M

Joan París i Dèbora Fernández acompanyaran la candidata Teresa Rull com a números 2 i 3 al capdavant de la llista

La candidata d'ERC a l'alcaldia de Valls, Teresa Rull, amb Joan París i Dèbora Fernández, núm. 2 i 3 de la candidatura republicana La candidata d'ERC a l'alcaldia de Valls, Teresa Rull, amb Joan París i Dèbora Fernández, núm. 2 i 3 de la candidatura republicana ERC VALLS
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 22 Febrer 2023 21:11

El vallenc Joan París Fortuny i la vallenca Dèbora Fernández González s’uneixen com a números 2 i 3, respectivament, a la llista cremallera d’ERC a Valls per a les eleccions municipals del proper 28 de maig. L’alcaldable republicana, Teresa Rull Ferré, n’ha destacat avui durant la presentació que "el Joan i la Dèbora són dues persones implicades en el món associatiu i molt preparades per assumir responsabilitats municipals i governar amb encert". I ha afegit: "S’estimen Valls, se’n senten orgullós i orgullosa, i estan compromesos amb el projecte que estem preparant per guanyar l’alcaldia, un projecte de llarg recorregut que, com ja s’anirà veient en les properes setmanes, incorpora nous perfils polítics i professionals de diferents àmbits".

Joan París 

Joan París Fortuny, que serà el número 2 com a independent, té 65 anys, està casat i té dos fills i una neta. Tot i que ja està jubilat, és comptable de professió i ha treballat els últims 22 anys al grup Pius Hospital de Valls. Coneix molt bé tot l’àmbit sanitari i de gestió pública, però també el món de l’empresa privada, perquè va començar la seva trajectòria laboral a Galo-Ben SA, primer al departament de comptabilitat i posteriorment com a director d'administració i apoderat.

Joan París també és el tresorer d’Òmnium Cultural de l’Alt Camp des del 2014 i responsable d’administració i economia de Càritas Interparroquial de Valls des del 2019, on també va ser-ne el director entre els anys 2015 i 2019. Així mateix, exerceix de tresorer de la Germandat del Crist de Sant Francesc des del 2005.

París ha exposat els seus motius per presentar-se de número 2: "Quan la Teresa em va proposar d’anar a la llista d’Esquerra, de seguida li vaig dir que sí. Era una oportunitat de servir a la ciutat des d'una altra vessant, la política. Des de sempre, he participat en els actes i activitats que s’han realitzat a Valls, d’una manera directa o indirecta com a societat civil. Sempre m’ha guiat el servei a les persones i la lluita pel país, perquè un dia sigui lliure. Penso que formant part d’aquest projecte per Valls com a independent, treballaré per fer realitat aquests objectius".

Dèbora Fernández

Dèbora Fernández González, que serà la número 3 i és militant, té 43 anys, està casada i té dos fills. És diplomada en treball social i té un postgrau en atenció i gestió de recursos amb dependència i un màster en direcció, gestió i intervenció de serveis socials. Des del 2016, treballa a l’Institut Català de la Salut (ICS), i actualment ho fa en l’Àrea Bàsica de Salut de Montblanc. Ha realitzat diverses formacions específiques en l’àmbit de la salut a l’ICS sobre temàtiques com el codi risc suïcidi, la prevenció del tabaquisme, la infància en risc, la salut comunitària i la prescripció social.

En l’àmbit associatiu, Dèbora Fernández ha sigut monitora de lleure i vacances al centre especial de treball Ginesta (Fundació Ginac) i, actualment, és la representant de pares i mares en el consell escolar del Col·legi Vedruna Lledó. Així mateix, és sòcia de la Unió Anelles de la Flama i presidenta i secretària d’organització d’ERC Valls.

Fernández ha explicat que es presenta perquè "estem creant un equip nou i entusiasta i no volia quedar-me’n al marge quan en vam parlar amb la Teresa ara fa uns mesos. Crec que tots i totes aportarem un punt de vista renovat i amb ganes de seguir treballant per millorar Valls, una ciutat que ens estimem, com bé diu la Teresa. És una responsabilitat enorme, però som un equip cohesionat i que ens ajudem els uns als altres". I ha afegit: "Tota la candidatura està d’acord en el fet que cal replantejar-se els serveis sanitaris i socials de Valls".

El projecte republicà

Teresa Rull ha parlat sobre el projecte republicà per a Valls. «Hem creat una llista cremallera, paritària, feminista -ha explicat- i que incorpora independents, persones que, totes elles, donen una nova manera d’entendre la ciutat i que, sense cap mena de dubte, posa els vallencs i les vallenques en el centre, perquè l’administració local és la més propera a la gent i ha d’ajudar-la en el seu dia a dia, i d’això no ens en podem oblidar».

Esquerra Republicana a Valls treballa en quatre eixos principals -transformació verda, democràtica, feminista i socioeconòmica-, que han de permetre transformar la ciutat partint de polítiques d’esquerres i republicanes, adreçades a tota la ciutadania, independentment del seu origen, nivell socioeconòmic i gènere.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: