Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Meritxell Barberà, primera cara nova de la llista electoral d'ERC Reus

La presidenta de la Unió de Botiguers de Reus s'incorpora com a número 7 de la candidatura de Noemí Llauradó

Meritxell Barberà i Noemí Llauradó, al raval de Santa Anna Meritxell Barberà i Noemí Llauradó, al raval de Santa Anna ERC
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 24 Febrer 2023 21:36

L'actual presidenta de la Unió de Botiguers de Reus (UBR) i regent de la històrica botiga de joguines Tomàs Barberà, serà la número 7 de la llista d'ERC Reus a les eleccions municipals del 28 de maig. Barberà es convereteix en la primera cara nova de la candidatura encapçalada per Noemí Llauradó, que ha renovat la confiança dels cinc regidors i regidores de l'equip de govern municipal per ocupar els sis primes llocs de la llista.

L'alcaldable d'ERC a Reus, Noemí Llauradó, destaca que Meritxell Barberà "comparteix la visió de la ciutat que té Esquerra sobre l’impuls del comerç de proximitat", amb projectes com 'Reus Espais Vius', 'Bons Reus' o la campanya 'Què li convé'. Llauradó ha posat com a exemple del seu compromís pel comerç local "estar al capdavant d'una botiga centenària de Reus, símbol d'aquest comerç reusenc que es projecta com la capital comercial de la Catalunya sud", o com a presidenta de la UBR.

Per la seva banda, Meritxell Barberà ha explicat que "ha estat un pas senzill sumar-se al projecte republicà de Noemí Llauradó, ja que sempre ha demostrat aquesta sensibilitat cap al comerç local, tant en l'acció de govern que ha impulsat com en el seu dia a dia".

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: