Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Assemblea d'ERC Tarragona ratifica la llista electoral que encapçala Pau Ricomà

L'actual alcalde inclou a la candidatura republicana 4 independents en les 10 primeres posicions

Pau Ricomà, amb les persones de la llista d'ERC de Tarragona per les eleccions municipals dell 28 de maig Pau Ricomà, amb les persones de la llista d'ERC de Tarragona per les eleccions municipals dell 28 de maig ERC
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 27 Febrer 2023 22:11

L'assemblea local d'ERC a Tarragona celebrada aquest vespre ha ratificat la candidatura encapçalada per l'alcalde, Pau Ricomà, per a les eleccions municipals del 28 de maig d'enguany.

Ricomà ha volgut "agrair a la militància la confiança en aquesta llista perquè és un pas més del projecte republicà que es va iniciar al 2019 quan es va assolir l'alcaldia". L'actual alcalde ha afirmat que ERC anirà a les eleccions amb "una llista d'esquerres, preparada per continuar governant, amb militants d'ERC i persones independents que se sumen al nostre projecte, i que és el reflex de la diversitat de la nostra ciutadania".

Pau Ricomà ha destacat que "volem guanyar les eleccions del 28 de maig per continuar impulsant el canvi que Tarragona necessitava i que s'ha començat a desplegar aquesta legislatura".

4 independents en les 10 primeres posicions

Ricomà es presenta a les eleccions acompanyat de molts integrants de l'actual grup municipal a l'Ajuntament de Tarragona. Xavi Puig (3), María José López (4), Jordi Fortuny (5) i Manel Castaño (9) ocupen una posició destacada en la llista republicana, que es complementa amb diverses persones independents.

La número 2 és Maria Roig (independent), actual directora de l'Escola de Lletres de Tarragona, entitat de la qual forma part des del 2016. És creadora i programadora cultural. Especialment, la seva activitat professional s'enfoca a la comunicació, les lletres i el cinema. A més, va fundar el 'Festival Ja Veus'. Gemma Fusté és la número 6, ha estat vuit anys presidenta de la Federació de Veïns de l'Area de Llevant, un càrrec que va ocupar fins a mitjans del 2022. Té una gran vocació social i forma part del Club Vaixell, entitat que treballa per a gent amb capacitats diverses.

Carles Farré és el 7, és enginyer tècnic, propietari i responsable de l'àrea tècnica de la seva empresa on ofereix solucions energètiques a petites i mitjanes empreses. Va ser president del Club Tenis Tarragona entre el 2010 i 2016. Núria Buira és la 8, és pedagoga i ha sigut directora de l'Escola d'Educació Especial La Muntanyeta de Tarragona del 2001 al 2017. Des de fa més de vint anys treballa per la conscienciació per disminuir les desigualtats que han d'afrontar les persones que pateixen paràlisi cerebral. Marta Lewko ocupa la 10a posició. És polonesa i viu a Tarragona des de fa 15 anys. Actualment, és professora d'anglès a l'Institut Vidal i Barraquer. És activista social, música i membre de la formació "Ellas Music Band".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: