Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ERC Riudoms presenta la seva llista per a les eleccions municipals

Es tracta d'un equip de 10 persones que tenen per objectiu "fer avançar el nostre poble i que ens en sentim més orgullosos"

L'alcaldable d'ERC Riudoms, Ricard Gili, al centre de la imatge, amb la resta de l'equip L'alcaldable d'ERC Riudoms, Ricard Gili, al centre de la imatge, amb la resta de l'equip ERC RIUDOMS
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 06 Març 2023 19:55

Esquerra Riudoms ha presentat el seu equip de cara a les properes eleccions municipals. L’anunci l’ha fet aquest diumenge al vespre a través de les xarxes socials. Es tracta d’un equip de 10 persones que tenen un objectiu clar: "fer avançar el nostre poble i que ens en sentim més orgullosos. Un equip amb energia, que suma i creix".

L'equip encapçalat pel candidat a l'alcaldia, Ricard Gili, es considera "un equip potent, amb capacitat de gestió, acostumat a exercir càrrecs de responsabilitat i amb un fort coneixement de l’administració pública". 

La candidatura també posa en valor que "la nostra gran passió és Riudoms" i indiquen que són gent procendent "de les entitats, d’impulsar projectes i il·lusions. No busquem enlluernar a ningú. Ens estimem Riudoms i per això fem un pas natural per seguir servint als riudomencs", expressen.

Des d'ERC recorden que Riudoms no ha parat de créixer i ara ja supera els 7.000 habitants. Per això afirmen que "és imprescindible tenir les coses clares i un lideratge fort, que marqui cap a on avançar i com fer-ho. És important no caure en fórmules confuses".

Els deu noms de l'equip

El desembre passat Esquerra ja va anunciar les tres primeres posicions de la llista electoral: Ricard Gili (1), Anna Moragas (2) i Arnau Carbonell (3). 

Aquestes són les persones que formen la resta de l'equip:

4. Carme Cros: treballadora social i coordinadora de la Unitat de Treball Social de l’Hospital de Reus. Actual regidora.

5. Jordi Gallisà: tècnic de camp i laboratori a l’Agència Catalana de l’Aigua.

6. Imma Mestre: farmacèutica i empresària.

7. Teresa Basora: metgessa i actual regidora.

8. Marga Garcia: dependenta i administrativa.

9. Sergi Vega: transportista en una multinacional de l’àmbit de les matèries perilloses.

10. Arnau Salvat: educador en un centre de menors i actual regidor.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: