Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Noemí Llauradó presenta Maria Pascual com a número 9 de la llista d'ERC Reus

L'alcaldable republicana ha destacat el coneixement de Pascual en l’àmbit de la via pública i el desenvolupament urbanístic de les ciutats

Noemí Llauradó, cap de llista d’ERC a Reus, ha presentat Maria Pascual Serra com a número 9 de la candidatura Noemí Llauradó, cap de llista d’ERC a Reus, ha presentat Maria Pascual Serra com a número 9 de la candidatura ERC REUS
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 07 Març 2023 13:00

Noemí Llauradó, cap de llista d’ERC a Reus, ha presentat, a través d’un vídeo difós a les xarxes socials, Maria Pascual Serra com a número 9 de la candidatura dels republicans per a les eleccions municipals del proper maig.

En aquest vídeo en què es pot veure a Llauradó acompanyada de Maria Pascual i també de Marina Berasategui, regidora d’Urbanisme de l’Ajuntament de Reus, es parla sobre la transformació urbana de Reus i d’allò que necessita la ciutat per al futur. En aquest sentit, Llauradó ha destacat: "Hem posat les bases per a la transformació de Reus, també des d’un punt de vista urbanístic, però el següent mandat cal culminar aquesta feina. Volem fer una ciutat més vivible, més caminable. Quant més caminable és una ciutat, més forts són els llaços que es generen entre els veïns i veïnes i això va des de donar suport al comerç local fins assolir que els nostres fills i filles puguin anar al centre educatiu a peu amb la màxima seguretat. I en aquest sentit, la Maria és una persona que comparteix plenament aquesta visió de ciutat i que ens ajudarà molt a desenvolupar-la".

La cap de llista republicana ha afegit: "Penso que hem de ser capaços de transformar els reptes que ens planteja el segle XXI com, per exemple, l’emergència climàtica en oportunitats per a totes i tots. Fer una ciutat per a les persones en tots els àmbits. Una ciutat amb més espais verds, més zones per a vianants i d’oci, una ciutat amb menys contaminació, més segura, més saludable, més neta, més ben il·luminada i més cohesionada".

Per la seva part, Maria Pascual, s’ha mostrat il·lusionada per sumar-se a l’equip encapçalat per Noemí Llauradó. "M’agrada poder formar part d’aquest equip liderat per una dona perquè, a més, penso que és un projecte valent, que suma i em dona l’oportunitat de poder treballar per a la ciutat en el meu àmbit d’expertesa". En aquest sentit, Pascual ha destacat la feina que ja s’està fent a Reus. "Cal seguir aprofundint en la feina de pacificació amb una lògica més sostenible del manteniment dels espais de la via pública tant des d’un punt de vista econòmic com d’ús dels recursos naturals".

Per Pascual, l’espai públic és un agent amb funcions ambientals, socials i lúdiques capaç de generar salut física, salut mental i cohesió social quan es treballa el seu desenvolupament com un factor clau per a combatre les desigualtats socials i la crisi climàtica ja present: "Cal pensar la via pública per l’ús en tot el cicle vital de totes les persones que vivim a la ciutat. Des dels infants fins a la gent més gran, tots som usuaris de la via pública, i això cal tenir-ho present a l’hora de desenvolupar la ciutat", ha manifestat.

El perfil de Maria Pascual Serra

Maria Pascual Serra és llicenciada en Arquitectura per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona. També compta, entre d’altres cursos, amb una especialització d’arquitecte a l’Administració Pública. En aquests moments, treballa al Consell Comarcal del Baix Camp com a arquitecta dels serveis tècnics comarcals. Tota la seva carrera formativa i professional ha estat vinculada al món de l’arquitectura i a l’urbanisme.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: