Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Montse Caelles i Mariluz Caballero, números 3 i 4 de la llista de Junts per Reus

La incorporació de les regidores de Projecció de Ciutat i d’Hisenda "permetran donar continuïtat al govern liderat per l’alcalde Carles Pellicer", segons Pallarès

L'alcaldable de Junts, Teresa Pallarès, amb les candidates Montse Caelles i Mariluz Caballero L'alcaldable de Junts, Teresa Pallarès, amb les candidates Montse Caelles i Mariluz Caballero JUNTS
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 07 Març 2023 13:23

L’alcaldable de Junts per Reus, Teresa Pallarès, ha presentat aquest migdia les números 3 i 4 de la candidatura de Junts per Reus per a les eleccions municipals del 28-M. Es tracta de les actuals regidores de l’Ajuntament de Reus, Montse Caelles, responsable de Projecció de Ciutat, i Mariluz Caballero, regidora d’Hisenda. Aquestes dues primeres incorporacions, segons Pallarès, "permetran donar continuïtat a la feina ben feta per l’actual equip de govern, liderat per l’alcalde, Carles Pellicer".

L’alcaldable també ha destacat que la presentació d’aquests primers noms de la llista s’ha fet coincidir amb la setmana del 8-M per subratllar l’aposta de Junts per situar dones en llocs de responsabilitat. La cap de llista de Junts per Reus ha manifestat que “Montserrat Caelles no sols ens aporta el seu brillant currículum de responsabilitats en l’acció municipal en els camps de la promoció turística, comercial, ciutadana i associativa; sinó que ha honorat l’Ajuntament amb un caràcter i una actitud exemplars. És una persona amable i cordial, que sap tractar amb tothom amb eficàcia i amb tendresa, una persona que necessitem al govern de Reus”.

Caelles ha dit, sobre l’alcaldable, que “els qui hem estat al teu costat l’hem vist treballar de manera incansable pel futur de la ciutat de Reus. Però això no ha estat res comparat amb el que veurem els propers quatre anys, veurem una alcaldessa que es dirà Teresa Pallarès i que aconseguirà que Reus continuï sent capdavantera, brilli i il·lusioni”.

Pallarès també ha elogiat les virtuts i la feina feta aquest mandat per la regidora d’Hisenda, Mariluz Caballero: “S’ha fet una excel·lent gestió dels recursos tot i els grans sotracs que hem patit, especialment per la pandèmia. S’han fet grans esforços i s’han destinat molts recursos per ajudar les persones i els sectors afectats. I, malgrat això, l’Ajuntament n’ha sortit amb una situació econòmica i financera molt millor que fa quatre anys, amb uns comptes sanejats. Per això, la Mariluz tindrà, durant els propers quatre anys, encara més grans responsabilitats que no pas ha tingut fins ara”.

Per la seva part, Caballero ha ressaltat que “aquest temps he fet el que he fet sempre, per la meva formació i experiència professional: treballar amb planificació, rigor, responsabilitat, i realisme per obtenir els millors resultats possibles” i ha afegit que “Reus necessita un govern que entengui les complexitats tècniques i sigui capaç de dirigir una organització de més de mil professionals. Fer que treballin junts i coordinats, amb el màxim rendiment a favor de la ciutat. I amb resultats excepcionals, com els que hem aconseguit a l’Ajuntament de Reus. Això ho hem fet amb l’alcalde Pellicer i això farem, no en tingueu cap dubte, amb l’alcaldessa Pallarès”.

L’alcaldable Pallarès ha tancat la presentació anunciant que en els propers dies i setmanes anirà desgranant la resta de components de la candidatura que prepara.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: