Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ara Reus inaugura la seva seu electoral

Es troba ubicada al número 11 del carrer de Sant Joan

La seu electoral d'Ara Reus es troba ubicada al número 11 del carrer de Sant Joan La seu electoral d'Ara Reus es troba ubicada al número 11 del carrer de Sant Joan ARA REUS
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 20 Març 2023 20:59

Ara Reus ja té oberta la seva seu electoral. Aquest dilluns, 20 de març, s'ha inaugurat el local, ubicat al número 11 del carrer de Sant Joan, amb la presència d’un gran nombre d’assistents.

El partit municipalista l'ha obert amb un doble objectiu. Per una banda, que sigui un espai de trobada entre els simpatitzants i militants del partit. Per l'altra, que esdevingui un indret proper on poder atendre els ciutadans de Reus, ja sigui per conèixer més sobre Ara Reus, mostrar les seves inquietuds, exposar dubtes i qüestions vers la ciutat o aportar els seus suggeriments, entre d'altres.

El candidat a l’alcaldia d’Ara Reus, Daniel Rubio, ha expressat que es tracta d'un local "per a tots els reusencs". "És un espai que ens permet estar a prop de la ciutadania en un lloc privilegiat de la ciutat, al km 0", ha dit. 

Seu electoral Ara Reus Dani Rubio

L'alcaldable Daniel Rubio, amb altres membres de la candidatura, a la nova seu electoral (Ara Reus)

La nova seu electoral d'Ara Reus comptarà regularment amb la presència del candidat Daniel Rubio Angosto, així com d'altres membres de la candidatura. Estarà oberta de dilluns a divendres de 10 a 12.30 i de 17 a 19.30 hores, i els dissabtes de 10 a 12.30 hores.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: