Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Junts per Montblanc presenta a Gerard Ferré i Cristina Molina, els números 3 i 4 de la candidatura

La llista encapçalada per Marc Vinya dona a conèixer el seu “segon tàndem” i anuncia el lema de campanya: “Montblanc ets tu!”

Junts per Montblanc ha presentat a Gerard Ferré i Cristina Molina, els números 3 i 4 de la candidatura Junts per Montblanc ha presentat a Gerard Ferré i Cristina Molina, els números 3 i 4 de la candidatura JUNTS PER MONTBLANC
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 24 Març 2023 12:23

El regidor del grup municipal Junts per Montblanc, Gerard Ferré, ocuparà el tercer lloc a la candidatura que encapçalen Marc Vinya i Raquel Huguet. Ferré també és president de l’Associació de Veïns de Prenafeta, membre de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Montblanc i de l’ADF de la vila. A les eleccions de 2019, Gerard Ferré, va ocupar el lloc número quatre de la llista. Amb aquest ascens, la candidatura li atorga més protagonisme i noves responsabilitats. Ferré té 32 anys i és responsable de l’àrea de manteniment d’un centre hospitalari.

Pel regidor “aquests quatre anys de treball des de l’oposició, fan que prenguem amb més fermesa el nostre compromís per millorar la qualitat de vida de les veïnes i veïns de Montblanc i les seves pedanies”.

El segon tàndem de Junts per Montblanc el completa Cristina Molina, en quarta posició a la llista. Molina, de 40 anys, és la secretaria de la junta de l’Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi i també forma part de la junta de l’AFA de l’escola dels seus fills. En l’àmbit professional cal destacar que és experta en recursos humans, és titulada en pedagogia i Màster en Prevenció de Riscs Laborals.

Per Cristina Molina “és un repte, que agafo amb molta il·lusió i molta responsabilitat. Soc una apassionada de la nostra vila i m'agrada pensar que puc aportar coneixements, esforç, dedicació i tot el que sigui necessari per estar al costat, i escoltar, els montblanquins i montblanquines, que en són l'ànima.” ha destacat.

En paraules del cap de llista, Marc Vinya “aquest segon tàndem de Junts per Montblanc té molta força i molta empenta. El nou equip comptarà amb moltes persones noves que hi aporten aquesta energia, complementant l’experiència dels quatre regidors actuals”

Montblanc ets tu!

A la presentació dels candidats, que va fer-se mitjançant una emissió en directe a Instagram, la formació va donar a conèixer el seu lema de campanya: Montblanc ets tu!

Aquest lema, segons Raquel Huguet, “és una declaració clara de la nostra vocació de servei. Treballem junts per Montblanc, per les persones, perquè Montblanc és la gent que hi viu. Per aquest motiu diem Montblanc ets tu.”

Les properes setmanes s’anirà donant a conèixer els noms de les altres persones que integraran la llista electoral.

La candidatura continua treballant en la definició del seu projecte pel proper mandat i reforçant l’equip de Junts per Montblanc, des de la seva seu ubicada al carrer Riber de la vila ducal. A més disposen d’un canal de WhatsApp (624 426 651) per contactar amb la formació i rebre informació de les seves propostes i activitats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: