Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Clúa (PSC) arrenca el compromís de la ministra "d'eliminar la barrera física que trinxa la ciutat"

El candidat socialista va omplir de gom a gom la sala Priorat de l’Hotel Sol Port Cambrils en la presentació de la seva candidatura

El candidat del PSC de Cambrils, Alfredo Clúa, amb la ministra Raquel Sánchez, i la gent de la candidatura, a l'escenari El candidat del PSC de Cambrils, Alfredo Clúa, amb la ministra Raquel Sánchez, i la gent de la candidatura, a l'escenari PSC CAMBRILS
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dissabte, 25 Març 2023 13:46

El candidat del PSC a l'alcaldia de Cambrils, va presentar ahir a la tarda -recolzat per la ministra de Transportes Movilidad y Agenda Urbana, Raquel Sánchez, i la candidatura municipal - els eixos bàsics de la seva política per millorar la vida de la població. En un discurs, va subratllar la importància de centrar-se en aquells temes "que fan la vida dels cambrilencs més agradable i va destacar alguns problemes específics de la ciutat que necessiten ser abordats de manera urgent per millorar la qualitat de vida de tothom".

En una sala plena de gom a gom, l’encarregada d’obrir l’acte va ser Ana López, dues vegades cap de llista que va parlar d’una “transició sana” i de la capacitat d’Alfredo Clúa per a ser el proper alcalde de Cambrils. “L’Alfredo és una persona normal, una persona molt implicada en la seva ciutat. És també una persona preparada, amb molta experiència en la gestió privada i en la pública”. López, també va destacar la força de l’equip que l’acompanya en aquesta nova etapa.

La ministra es compromet a desmantellar les vies

Per la seva part, la ministra Raquel Sánchez, va lloar de l’Alfredo Clúa “l’acte de generositat i de valentía que implica presentar-se a les eleccions” amb les renúncies personals que això implica i va afegir: “ Podem dir, sense risc d’equivocar-nos que l’Alfredo Clúa serà el proper alcalde de Cambrils”.

Sánchez, que abans de començar l’acte a l’Hotel Sol Port Cambrils va voler trepitjar els terrenys on s’alçava l’antiga estació de trens i va visitar conjuntament amb el seu equip i el candidat socialista va expressar el compromís del govern de l’estat pel que fa al futur dels terrenys on ara hi ha les vies en desmantellament. La ministra va assenyalar: “sabeu que a través d’ADIF estem desmantellant les vies, complirem amb la nostra paraula per eliminar aquesta barrera que trinxa la ciutat i després, a partir d’aquí, quan s’aixequin els obstacles i els talussos pugueu tenir allò que vosaltres decidiu: un boulevard, un tranvia… És una oportunitat de transformar la ciutat”.

Eixos del programa, en pinzellades

Quan el candidat va prendre la paraula, va fer un primer discurs d’agraïments extens; començant per la seva família i pel que suposa per ells; així com per tota la gent que ha confiat en ell per encapçalar aquest repte. Entre els problemes més rellevants, va destacar la falta d'aparcaments, la neteja i espais verds, residències per a la gent gran i millora dels serveis de salut. “La gent vol que els hi solucionem els seus problemes del dia a dia, i aquests, sovint són les voreres, els bancs i la neteja”, deia Clúa.

Però també va proposar una sèrie d'eixos en què es basarà la política del PSC a Cambrils: com la millora de la infraestructura de la ciutat. “Una bona gestió pública implica garantir que els carrers siguin segurs i ben il·luminats. Ja ho hem fet ara a la Rambla Jaume I i la nova entrada nord per l'avinguda de l'esport que s'obrirà en breu; però hi ha molts barris que necessiten actuacions de millora. Una bona configuració de la ciutat passa per un bon urbanisme i l'obra pública al servei de les persones que viuen a Cambrils”.

Clúa també va fer referència a la visita a peu de carrer conjuntament amb la ministra als terrenys on abans hi havia l’estació de Cambrils, i on hi ha projectat un nou passeig que acabi d’una vegada per totes amb la divisió que genera la via -ara en desmantellament. “Gràcies a l'enderroc de l'antiga estació, començarem a veure un nou eix que ajudarà a transformar el barri de l'estació”. Però també va parlar d’altres actuacions necessàries com la plataforma única al carrer Hospital o les millores al voltant del mercat municipal per generar un nou eix comercial.

Clúa va fer una picada d’ull als anteriors govern socialistes: “amb la recuperació del lideratge que el PSC ha exercit a Cambrils en mandats anteriors, ajudarem a aconseguir una ciutat més inclusiva i amb igualtat d'oportunitats”. I per aconseguir aquestes metes, el candidat va afirmar que buscaran finançament i complicitats amb altres administracions, i ha subratllat la importància de promoure una ciutat inclusiva i amb igualtat d'oportunitats. Això implica treballar per tenir bones escoles, afavorir l'accés a serveis públics, una assistència sanitària digna, uns serveis socials equitatius i unes polítiques d'habitatge que garanteixin aquest dret bàsic.

El candidat també es va comprometre a desenvolupar el Polígon Belianes, a mantenir un ferm compromís amb l’esport, a potenciar el turisme amb un nou pla estratègic. “Us demano que em feu confiança perquè el nostre govern buscarà les complicitats amb la resta de forces per consensuar unes línies estratègiques que ens serveixin de guia per anar teixint un nou Cambrils” i va acabar el seu discurs -al costat de tota la candidatura pujada a l’escenari- dient: “Cambrils se merece un alcalde y un gobierno socialista y el PSC se merece la alcaldía de Cambrils".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: