Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La CUP diu que el PSC vol "invisibilitza-los" en portar a la Junta Electoral l'acte d'inici de campanya a Tarragona

Els anticapitalistes volen projectar un 'mapping' davant de l'Ajuntament i els socialistes retreuen als cupaires que vulguin fer campanya en un edifici municipal

Imatge d'arxiu de la façana de l'Ajuntament de Tarragona Imatge d'arxiu de la façana de l'Ajuntament de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal ACN
Dijous, 11 Mai 2023 11:46

La CUP denuncia que el PSC vol "invisibilitzar-los" perquè ha portat a la Junta Electoral l'acte d'inici de campanya que els anticapitalistes tenen previst fer a Tarragona. Concretament, volen projectar un 'mapping' davant de l'Ajuntament i, segons el PSC, això suposa vulnerar la legalitat electoral "infringint la necessària neutralitat dels espais públics". Els socialistes retreuen als cupaires que vulgin utilitzar la façana d'un edfici municipal per a fer campanya.

La CUP explica, en un comunicat, que ha presentat al·legacions contra el recurs dels socialistes argumentant que és el mateix format d'acte que la CUP ha utilitzat en diverses campanyes electorals. La diputada al Parlament Laia Estrada acusa el PSC de "maniobrar de manera legal i il·legal" contra la CUP.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: