Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

"Les Tres T" de tecnologia, talent i turisme, els reptes de Viñuales a Tarragona

El candidat del PSC afronta l'inici de campanya amb la mirada posada en donar solucions en temes com l'habitatge, la neteja o la manca de places hoteleres

El candidat del PSC a l'alcaldia de Tarragona, Rubén Viñuales, amb la número 2 de la llista, Montse Adan, a l'esmorzar informatiu amb els mitjans del territori El candidat del PSC a l'alcaldia de Tarragona, Rubén Viñuales, amb la número 2 de la llista, Montse Adan, a l'esmorzar informatiu amb els mitjans del territori JOSEP CARTANYÀ
Vida Municipal Josep Cartanyà
Dijous, 11 Mai 2023 12:17

El candidat socialista a l'alcaldia de Tarragona, Rubén Viñuales, ha compartit avui les sensacions davant de l'inici de campanya en el transcurs d'un cafè informatiu amb els mitjans del territori. Viñuales, que ha comparegut acompanyat de la número 2 de la candidatura Montse Adan, ha afirmat que cal que Tarragona afronti el seu futur amb tres grans reptes: Tecnologia, Talent i Turisme - "Les Tres T de Viñuales".

Segons Viñuales, aquesta transformació tecnològica no serà possible si Tarragona no és capaç de retenir el seu propi talent i, perquè això succeeixi, cal generar noves promocions d'habitatges per a joves. En aquest sentit, el candidat socialista s'ha mostrat preocupat perquè "Tarragona ha perdut prop de 1.500 habitants en els últims anys i, en canvi, en poblacions del voltant com Reus, Vila-sea o Salou el nombre d'habitants ha crescut".

Manca de llits

Rubén Viñuales també s'ha referit a la manca de places hoteleres deTarragona. El candidat del PSC lamenta que la ciutat no es beneficia del retorn econòmic del turisme o de l'organització d'esdeveniments perquè els visitants dormen en hotels del voltant -principalment a Salou- per la manca de llits. Viñuales aposta per un nou POUM que doti la ciutat de solars per a la instal·lació de nous hotels, a través de la col·laboració público-privada.

Aposta per l'inspector de la via pública

El candidat socialista també s'ha referit a la neteja de la via pública, que segons ha manifestat, és una de les queixes més freqüents que ha rebut de la gent durant les últimes setmanes. Viñuales s'ha tornat a mostrar contrari amb el contracte de neteja aprovat recentment pel govern de Ricomà "que preveu una rebaixa de 400.000 euros en matèria de personal". Independentment d'això, l'alcaldable socialista considera igual d'important la incorporació de la figura de "l'inspector de la via pública" perquè controli el servei. Alhora, aposta per models de neteja intensiva per zones, com a l'Hospitalet de Llobregat i Cornellà.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: