Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Junts pel Morell omple el Teatre Auditori en l’acte de presentació de candidatura

Més de 320 persones van assistir en l’acte de presentació de la llista encapçalada per l'alcalde Eloi Calbet

El candidat de Junts pel Morell, l'actual alcalde Eloi Calbet, va presentar aquest dimecres la candidatura El candidat de Junts pel Morell, l'actual alcalde Eloi Calbet, va presentar aquest dimecres la candidatura JUNTS PEL MORELL
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 11 Mai 2023 12:08

El Teatre Auditori del Morell va acollir aquest dimecres l’acte de presentació de Junts pel Morell, on hi van assistir més de 320 persones que van conèixer de primera mà la llista de la candidatura que encapçala Eloi Calbet, alcalde del Morell. L’acte va comptar amb la presència dels 19 membres de la llista.

Una llista que es defineix com a "plural, representativa del municipi i compromesa amb el projecte de poble que defensa la candidatura. Un projecte de fets i no de paraules". Un acte que va sorprendre al públic amb un emotiu vídeo inicial i una representació gràfica del lema #JuntsTotEncaixa a través d’un gran mural, en que tots els membres de la candidatura anaven enganxant una peça de puzle que acabava configurant un gran trencaclosques de valors i adjectius que caracteritzen l’equip.

Com va indicar el cap de llista, Eloi Calbet, en el seu discurs “aquest mural és una metàfora de la realitat en la que vivim, en que tots aportem petites coses a la societat, i que de la part en fem el tot, i finalment tot acaba encaixant”. Calbet va agrair a totes les persones que l’acompanyen en un projecte que es defineix com a "útil" pel municipi, que representa a la majoria i que ha treballat de forma incansable durant aquest darrer mandat, malgrat l’afectació de la pandèmia.

Repàs a la feina feta

L’actual alcalde va fer un repàs de tots els projectes executats durant el mandat així com l’aposta per a la dinamització social al poble. També ha destacat aquells projectes que estan en curs, com la residència per a la gent gran, el polígon de petita i mitjana indústria i la feina feta en l’àmbit de generar ocupació a través dels plans d’ocupació, o el recent conveni signat amb Ecoplanta.

L’acte va comptar, a més, amb els parlaments de l’actual regidora d’esports, patrimoni i granja i francolí, Judit Fernández, qui fa un pas al costat i passa de la posició 3 al 2019 a la posició 11 de l’actual llista. També va intervenir Miquel Roig, que s’incorpora a Junts pel Morell en el número 3 i aporta una visió jove al projecte, amb els seus 24 anys. Mònica Casas, número 4 i actual regidora de Promoció econòmica, ocupació, cultura i festes, va destacar la seva experiència a l’Ajuntament i una valoració del seu pas durant els seus primers 4 anys com a regidora. Finalment també va dirigir unes paraules la llista 6 de la candidatura, Erika Moreno, on va destacar el potencial de la gent de Junts, el tarannà de l’equip i la bona feina que s’ha fet i que encara queda per a fer.

Els reptes de futur

Durant l’acte s’ha fet menció als reptes que té el municipi pels propers anys. S’ha destacat la importància dels anys que venen, en donar continuïtat a un projecte transformador i que ha d’enlairar el municipi més enllà de quatre anys vista.

Per Calbet, treballar pel Morell "ha estat un honor i un repte important". Defensa que s’ha fet bona feina, en que com tot, amb els seus encerts i els seus errors, "s’ha projectat un municipi que evoluciona i que ho fa de la mà de les persones".

Durant les properes setmanes, Junts pel Morell donarà a conèixer els principals eixos del programa electoral, que es centrarà en el dia a dia de les persones, en seguir millorant els carrers del poble, treballar per tenir més i millors parcs, gestió de l’aigua i l’agricultura, solucions pel jovent i habitatge, entre d’altres aspectes importants pel poble.

"Seguim Junts" perquè #Junts TotEncaixa", el lema

Amb el lema “Seguim Junts” perquè “#JuntsTotEncaixa”, Junts pel Morell ha volgutn donar el tret de sortida al que serà la campanya electoral, que comença aquesta mateixa setmana i s’allargarà fins el dia 26.

Finalment Calbet ha volgut agrair a tothom el seu suport, i ha demanat "que el 28 de maig s’ha de sortir a votar per seguir preservant el que és nostre, El Morell que ens pertany i construir plegats El Morell que volem. Tenim 4 anys decisius en que no podem tirar enrere amb la feina iniciada".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: