Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Pallarès proposa la remodelació de la plaça Prim amb un espai més ampli per a vianants

Junts per Reus vol impulsar un memorial del General Prim en aquest indret

La candidata de Junts per Reus, Teresa Pallarès, ha anunciat avui la voluntat de transformar la plaça de Prim durant el pròxim mandat La candidata de Junts per Reus, Teresa Pallarès, ha anunciat avui la voluntat de transformar la plaça de Prim durant el pròxim mandat JUNTS PER REUS
Vida Municipal ACN
Divendres, 12 Mai 2023 17:18

La candidata de Junts per Reus, Teresa Pallarès, ha anunciat avui la voluntat de transformar la plaça de Prim durant el pròxim mandat. “Reurbanitzarem la plaça Prim en un espai per a vianants, eliminant les zones exclusives per a trànsit rodat, lligant tots els carrers que hi arriben”. En aquest sentit, la cap de llista ha explicat que l’ampliació facilitarà els recorreguts transversals entre els carrers, potenciant els fluxos comercials. “És un projecte que ens il·lusiona, que portem temps pensant-hi i parlant-ne amb experts”, ha dit.

Així mateix, Pallarès ha proposat crear un nou espai destinat a activitats culturals i comercials a les plantes inferiors, i també un centre logístic a disposició dels comerciants. “Però, a més, serà un espai que també servirà per religar-la amb la història econòmica i social de la ciutat”, ha afirmat.

En aquest sentit, la cap de llista de Junts de Reus també ha subratllat el compromís d’impulsar, en aquest espai, el memorial del General Prim perquè “és un deute que tenim com a ciutat”. “Volem aquest espai sobre la nostra història, que també ha de ser un fonament de futur per a la llibertat i progrés, que va representar el General Prim en la seva lluita contra l’absolutisme i a favor de la modernització i la democratització”, ha subratllat Pallarès.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: