Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Turull carrega contra el PSC en campanya: "Els heu vist criticar Rodalies? Se'ls en fot. Primer és el partit"

El secretari general de Junts per Catalunya diu des de Reus que el Govern "és especialista en no escoltar"

El secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Turull, en un acte de campanya de Junts a Reus El secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Turull, en un acte de campanya de Junts a Reus ARNAU MARTÍNEZ-ARIADNA ESCODA / ACN
Vida Municipal ACN
Dissabte, 13 Mai 2023 10:36

El secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Turull, ha carregat contra el PSC per la gestió de Rodalies: "Heu vist algun socialista criticar Rodalies?", ha preguntat. "A ells se'ls en fot si una persona arriba tard a la feina", ha continuat mentre assegurava que per als càrrecs electes municipals "primer és el partit". Turull ho ha dit en un acte de la campanya electoral a la Sala Santa Llúcia de Reus, acompanyant l'alcaldable de la ciutat, Teresa Pallarès. El secretari general també ha criticat el Govern: "És especialista en no escoltar, tenen el 80% emprenyat". També ha fet referència a Barcelona afirmant que ja no és "referència a tot el món". "Fer costa molt, desfer no costa res", ha dit sobre la capital del país.

Turull també s'ha referit a les ocupacions: "si no reconeixen el problema, com l'han de solucionar?", ha comentat. Sobre Barcelona, el dirigent independentista ha insistit que "hi havia una manera de fer encapçalada per Xavier Trias" i que ara només hi ha "decadència". Els barcelonins han perdut "l'orgull", ha valorat.

El portaveu de Junts per Catalunya al Parlament, Albert Batet, també ha carregat contra la gestió del Govern. "Ens han fet passar vergonya", ha dit anomenant qüestions com el procés de les oposicions que s'hauran de repetir o la sequera. El vallenc ha acusat ERC "d'incompetència" en la "gestió" i en la "negociació", fixant-se en la reforma del Codi Penal.

Batet també ha mirat cap a Tarragona. Ha asseverat que els socialistes i els republicans de la capital de la demarcació van "dimitir" de la seva "responsabilitat al capdavant de Tarragona" mentre han ocupat l'alcaldia i ha expressat que gràcies a Pellicer, Reus ha estat la ciutat "líder del sud de Catalunya".

"A Reus ha de guanyar Convergència i Unió"

L'actual alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha tret pit dels seus dotze anys al capdavant de l'ajuntament, assegurant que "l'èxit" de Junts per Reus és la "proximitat". "Ningú més té el bagatge que nosaltres portem", ha continuat, i ha afirmat que els pròxims anys seran "bons" perquè han deixat la ciutat "molt ben preparada".

L'anècdota de la nit l'ha protagonitzat el batlle reusenc. Cap al final del discurs, Pellicer ha tingut un lapsus quan feia una crida a la participació. Ha clamat que "a Reus ha de guanyar, evidentment, Convergència i Unió", una frase que ha corregit ràpidament i ha fet esclatar de riure la sala.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: