Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valents: "El govern Ricomà simbolitza el menyspreu cap als càmpings, el turisme i l'hostaleria'"

El candidat per Tarragona Robert Hernández i altres dirigents del partit s'ha reunit amb l'agrupació Càmpings Tarragona Ciutat

El candidat Robert Hernández i altres dirigents de Valents s'han reunit amb la junta de Càmpings Tarragona Ciutat El candidat Robert Hernández i altres dirigents de Valents s'han reunit amb la junta de Càmpings Tarragona Ciutat VALENTS
Vida Municipal Redacció Infocamp
Diumenge, 14 Mai 2023 14:12

La cúpula de Valents a Tarragona, amb el candidat a l'alcaldia, Robert Hernández, Carlos Calderón (número dos) i Miquel Curto (número tres i president provincial) al capdavant, ha mantingut una trobada de treball amb l'agrupació Càmpings Tarragona Ciutat, que aglutina tots els grans resorts de l'entorn de la Platja Llarga i de la Mòra.

Els empresaris del sector de càmping, que concentren més del 50% de les places d'allotjament de Tarragona, han transmès "les dificultats enormes que han patit durant els quatre anys del govern Ricomà". Segons afirma el president de Càmpings Tarragona Ciutat, Roger Trilles, “els clients ens demanen serveis de 5 estrelles, i nosaltres volem invertir en millores, però aquests anys han suposat una paralització total; el sector turístic va més ràpid que l'Administració local a tot arreu, però a Tarragona és molt més exagerat que a Cambrils, Salou o Mont-roig”.

"Aquests grans motors de l'economia de Tarragona han patit un calvari amb un govern entestat en la paralització de tota iniciativa privada, sense importar-li gens la pèrdua d'ocupació o el model d'acollida als nostres visitants, sempre instal·lat en un constant menyspreu cap al turisme i l'hostaleria", ha criticat Robert Hernández després de la reunió.

A més de tot allò relatiu a permisos i llicències, actualment estancat, Càmpings Tarragona Ciutat reclama la gestió directa d'un percentatge adequat de la taxa i els impostos turístics, com es fa en altres municipis propers, i millores en els serveis d'autobusos, senyalètica, socorristes, neteja de platges... “La comunicació amb l'equip de Ricomà ha estat inexistent; ja ni tan sols intentem obrir ponts de diàleg amb un Ajuntament que és molt agressiu cap als càmpings, sota una mentalitat que el turisme molesta i "com més mal ens vagi, millor"; ja no demanem ajuda, només que ens deixin treballar", ha lamentat Roger Trillas.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: