Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salvador Illa: "Des de Reus, tornarem a posar en marxa Catalunya"

La candidata de Reus Sandra Guaita reivindica davant Illa "l'herència socialista" amb l'hospital, el Tecnoparc, els centres cívics o les escoles bressol

La candidata socialista de Reus, Sandra Guaita, amb el secretari del PSC, Salvador Illa La candidata socialista de Reus, Sandra Guaita, amb el secretari del PSC, Salvador Illa PSC REUS
Vida Municipal Redacció Infocamp
Diumenge, 14 Mai 2023 19:36

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha celebrat un acte de campanya a Reus per donar suport a la candidata socialista a l’alcaldia, Sandra Guaita. Illa ha destacat que “des de Reus, tornarem a posar Catalunya en marxa, i això només ho farem quan governi la Sandra Guaita”, i ha afegit que “Reus compta amb una magnífica candidata i un magnífic equip de govern que, a més, s’ha reforçat amb el Josep Baiges”. Sobre Baiges, el primer secretari del PSC ha dit que “s’ha sumat al projecte perquè, com moltes altres persones, ha vist que la ciutat no pot seguir amb el mateix rumb que aquests 12 anys i que cal impulsar Reus”. Per això, Illa ha remarcat, una vegada més que “és necessari guanyar per posar en marxa Reus i, des de Reus, posar en marxa Catalunya”.

Guaita reivindica "l'herència socialista"

En aquesta línia, la candidata socialista, Sandra Guaita, ha assenyalat que “som el que som gràcies als 32 anys de governs socialistes i als homes i les dones que van lluitar per fer possible el Reus que tenim avui. Per això som tan necessaris per aquesta ciutat, per fer realitat el canvi”, i ha afegit que “alguns parlen de mala herència, però sabeu quina és aquesta mala herència? Un Hospital, 6 centres cívics, 2 biblioteques públiques, 6 escoles bressol, dos instituts escola, una empresa municipal d’aigües, la funerària municipal, un Tecnoparc, i així un llarg etcètera”.

A més, Guaita ha contraposat l’herència socialista amb l’herència de Junts, ERC i Ara Reus dient que “la seva herència ha estat el tancament d’11 línies d’escoles públiques i el tancament d’una escola i dues escola bressol, la pèrdua dels projectes d’instituts escola signats amb un conveni amb la Generalitat, un pavelló del Molinet que no hi ha manera de començar i regalar l’Hospital a la Generalitat. Aquesta és la seva herència, una ciutat grisa i empobrida”.

Sandra Guaita també ha volgut reconèixer "la gran feina feta" en els últims anys per Andreu Martín, portaveu del grup municipal del PSC i primer secretari del PSC a Reus, a qui ha agraït "els ponts que ha teixit i la feina feta des de l'oposició per millorar Reus i situar al PSC com una clara opció guanyadora per aquestes eleccions".

Reus, referent al sud de Catalunya

Finalment, Guaita ha destacat que “volem tornar a ser referents del sud de Catalunya i, per fer-ho, hem de treballar amb la resta d’administracions, així és com hem fet realitat les estacions de Bellissens i la Intermodal”, i ha afegit que “com que el Salvador Illa serà el pròxim president de la Generalitat, ja et demano avui que treballem perquè els pròxims pressupostos incloguin una partida per remodelar l’estació d’autobusos”. Per cloure la seva intervenció, Guaita ha recordat la partida “importantíssima” que va aconseguir el PSC als pressupostos de la Generalitat pel desdoblament del CAP Sant Pere aquest 2023.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: