Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Guaita vol crear el Gaudí Park, un espai familiar, lúdic i esportiu amb reproduccions d'obres de l'arquitecte

La candidata del PSC de Reus proposa generar un nou pol d’atracció "però també que els reusencs i les reusenques tinguin més zones per gaudir”

La candidata socialista a l’alcaldia de Reus, Sandra Guaita, ha anunciat avui que vol crear un gran parc a la ciutat, el Gaudí Park La candidata socialista a l’alcaldia de Reus, Sandra Guaita, ha anunciat avui que vol crear un gran parc a la ciutat, el Gaudí Park PSC REUS
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 15 Mai 2023 21:55

La candidata socialista a l’alcaldia de Reus, Sandra Guaita, ha anunciat avui que vol crear un gran parc a la ciutat, el Gaudí Park. “Es tracta d’un gran espai familiar, lúdic i esportiu amb reproduccions d’obres d’Antoni Gaudí”, ha explicat Guaita, qui ha afegit que “amb aquest espai generarem un pol d’atracció, però també que els reusencs i les reusenques tinguin més zones per gaudir”. La ubicació d’aquest parc es preveu cap a la zona oest de Reus, ocupant unes 15 hectàrees, pròxim a les piscines municipals, dotant d’un gran espai verd a la ciutat i promovent espais de regeneració urbana tot connectant els barris de Sol i Vista, Pelai i la Immaculada.

“El parc inclourà diverses reproduccions d’obres a petita escala com per exemple de la Sagrada Família. Però a més, també hi haurà grans zones verdes, una zona de jocs d’aigua, un llac, espais de restauració i un auditori descobert per a la realització d’espectacles, actes i concerts”, ha detallat Guaita, qui ha argumentat que “per a la zona de jocs d’aigua i el llac s’utilitzarà aigua reciclable i, a més, servirà per crear grans calaixos d’emmagatzematge d’aigua de la pluja, per tal d’aprofitar-la al màxim”. Aquest gran emmagatzematge servirà també per regar aquest parc i els altres de la ciutat.

La candidata socialista ha remarcat també que “aquest és un projecte per anar realitzant en diferents fases, ja que és evident que tot de cop no es podrà executar”, a més, ha afegit que “buscarem finançament extern per fer-lo realitat”. Amb aquest projecte el PSC buscarà “reforçar la marca Reus, avançar cap a una ciutat amb zero emissions netes de CO2, guanyarem un gran espai pel gaudi de tota la ciutadania, un exemple més del model de ciutat que es basa en els eixos de ciutat verda i sostenible per millorar el dia a dia de les persones”.

Aquest, però, no és l’única iniciativa dels socialistes pel que fa a parcs i zones verdes, ja que Guaita ha insistit que “actuarem en tots els parcs de la ciutat per tal de fer-hi les millores pertinents i augmentar la presència d’arbrat. I el mateix farem amb les places que ara són grises i dures, per fer-les més verdes i amables”. Finalment, Guaita ha assenyalat que “no només es tracta de fer millores, també un manteniment correcte dels parcs i zones verdes de la ciutat”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: