Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus en Moviment defensa una nova cultura de l'aigua

El partit de David Vidal proposa el concepte 'ReUsiliència', que engloba diverses mesures en canvi climàtic

David Vidal i Sergi Cuadrat presenten les propostes en medi ambient David Vidal i Sergi Cuadrat presenten les propostes en medi ambient REM
Vida Municipal Reus Digital
Dimarts, 16 Mai 2023 10:31

Reus en Moviment ha desglossat aquest dilluns alguns dels eixos principals en matèria de medi ambient per a les eleccions municipals. El partit de David Vidal defensa la necessitat d'una nova cultura de l'aigua, davant la situació de sequera, i de reutilitzar plàstics i vidres amb bonificacions a grans empreses.

El partit ha proposat un Pla Integral per a la Gestió de l'Aigua, liderat per la regidoria de Medi Ambient i Aigües de Reus per impulsar, entre altres qüestions, l'Anella Verda de Reus. Vidal ha aprofitat per carregar contra l'equip de govern, denunciant "la hipocresia de demanar un consum responsable a la ciutadania al mateix temps que buiden l'aigua de les piscines municipals", sense que s'hagi reutilitzat, segons el candidat.

'ReUsiliència' engloba una cinquantena de propostes sobre medi ambient

Entre les propostes, Reus en Moviment també defensa la reutilització de plàstics i vidre reciclat bonificant les empreses i grans superfícies que facilitin carmanyoles als clients fetes amb materials reciclats procedents dels residus de Reus. L'expert en canvi climàtic de Reus en Moviment, Sergi Cuadrat, ha presentat un conjunt de propostes amb el concepte "ReUsiliència", amb eixos com treballar per convertir residus en recursos i reutilitzar l'aigua de la depuradora. Des del partit, han creat fins a una cinquantena de propostes, a partir del grup de treball de Mirada Ecològica, que compta amb tres blocs referents a la conservació de l'entorn, l'energia i sostenibilitat i el benestar animal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: