Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Oliver Klein: "Un alcalde ha de manar"

L’ampliació del polígon Belianes sud i la constitució de dues empreses municipals, energètica i de gestió d’aparcaments, les propostes econòmiques més rellevants

L'alcalde de Cambrils i candidat a la reelecció per NMC, Oliver Klein, va presentar aquest dilluns el programa electoral L'alcalde de Cambrils i candidat a la reelecció per NMC, Oliver Klein, va presentar aquest dilluns el programa electoral NMC
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 16 Mai 2023 12:40

L’actual alcalde de Cambrils i candidat a la reelecció, Oliver Klein, va presentar aquest dilluns, al Centre Cultural i Ocupacional, les deu línies estratègiques del programa electoral del NMC. Poc després de començar la seva intervenció, Klein va afirmar, amb rotunditat, que "un alcalde ha de manar". Un concepte que va desenvolupar més explicant que "un alcalde ha de tenir les coses clares, ha de saber què necessita el municipi, com s'ha de fer per aconseguir-ho i reunir els recursos materials i humans per dur-ho a terme". I va afegir: "Un alcalde ha de saber prioritzar per assolir els objectius previstos amb la màxima eficàcia i eficiència, escoltant i prenent decisions".

El candidat del NMC va dividir el seu discurs en tres apartats: criteris generals de gestió com alcalde, descripció de les deu línies estratègiques i conclusions.

L'obra pública, motor de desenvolupament

En el decurs de la presentació va fet un repàs exhaustiu dels eixos bàsics del programa, començant per la obra pública que va qualificar de “l’autèntic motor de l’economia i el desenvolupament present i futur de Cambrils”. La mobilitat sostenible és un altre dels objectius principals del pròxim mandat: “amb la Rambla Jaume I i la nova Av. de l’Esport hem donat un pas de gegant en aquest sentit, tant al Port com a la Vila, que haurem de continuar amb la remodelació dels carrers Pau Casals i Cristòfol Colom; l’acabament del passeig central de l’Av. Baix Camp (fins la rotonda del Rotary); la remodelació i millora de l’Av. de La Diputació (amb una primera fase des del Nàutic fins el Pi Rodó); i la transformació de la plaça Martí Nolla amb una nova centralitat cultural i gastronòmica de quilòmetre zero amb el Celler i el Mercat de la Vila com a pol dinamitzador del barri de la Pallissa”.

Atenció a les persones: gent gran i gent jove

Pel que fa als aspectes de convivència, benestar i atenció a les persones, ha anunciat “una nova llar d’infants a la zona de llevant (Vilafortuny/Molí de la Torre) i la construcció d’habitatge de primera oportunitat per a joves i dotacional per a gent gran”. En l’àmbit de la gent gran també ha garantit “una oficina específica” per ajudar a les persones que tenen dificultats en l’ús de la tecnologia digital en els tràmits electrònics que tenen amb l’Ajuntament.

La gent jove i la seva realitat, també ocupa una apartat important del programa. A banda de “animar-los a participar, més intensament, en la política municipal” ha detallat algunes de les propostes més importants, com la implantació de nous graus d’FP adaptats a les necessitats de Cambrils (creació artística, salut, benestar, pesca); l’obertura dels patis de les escoles els caps de setmana; l’oci segur i saludable, obrint les instal·lacions de l’Ateneu de divendres a diumenge; i la construcció d’un nou skate parc.

Nova comissaria per la Policia Local

Un altre punt que ha desenvolupat, abastament, és el de la seguretat anunciant la construcció d’una nova comissaria central per la Policia Local que permeti als agents treballar en condicions òptimes d’espai i de recursos; i una comissaria “de temporada” al Regueral, que donarà servei des de Setmana Santa fins octubre a la zona de la platja.

Turisme i Teatre-Auditori-Palau de Congressos

Pel que fa al turisme, que ha qualificat de “motor principal de l’economia”, ha dit que “l’hem de cuidar i especialitzar” i l’acabament del Teatre–Auditori–Palau de Congressos, serà un actiu molt important. “El turisme esportiu ja és una realitat, però encara ens queda marge per ampliar-ne la seva dimensió i, per això, construirem el nou Palau d’Esports i la nova piscina olímpica”.

Oliver Klein programa gent

Oliver Klein va omplir aquest dilluns el Centre Cultura i Ocupacional de Cambrils (NMC)

Ampliació del polígon Belianes i noves empreses municipals

Finalment, dins l’àmbit de l’economia, la sostenibilitat i la mobilitat, ho ha concretat anunciant “la millora i adequació del polígon Belianes i la seva ampliació amb el Belianes sud; l’aposta decidida per les renovables, amb la constitució d’una empresa energètica municipal; i la solució a la demanda de més places d’aparcament, amb dos nous aparcaments dissuasius i la creació d’una empresa municipal destinada a la gestió de dos nous aparcaments, un al Parc del Pescador i l’altra a l’Av. del Sol”.

El darrers minuts de la seva intervenció als ha dedicat a reflexionar al voltant de la feina feta pel govern que ha presidit i que ha qualificat de “molt bona”, afirmant que hi ha molts projectes nous en marxa, molt altres que estan en la seva fase de disseny i que la “garantia” que tot això es dugui a terme “passa per la continuïtat del model de gestió dels darrers dos anys i, per tant, per la victòria del NMC el proper 28 de maig”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: