Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Teresa Rull presenta un pla per millorar i aprofitar els equipaments esportius de Valls

En l'àmbit cultural, la candidata republicana proposa crear uns bons culturals per a persones amb pocs recursos i augmentar els espais expositius

La candidata d'Esquerra Valls, Teresa Rull, la consellera d'Afers Exteriors, Meritxell Serret, i membres d'Esquerra, aquesta tarda, al míting de butxaca sobre cultura i epsorts La candidata d'Esquerra Valls, Teresa Rull, la consellera d'Afers Exteriors, Meritxell Serret, i membres d'Esquerra, aquesta tarda, al míting de butxaca sobre cultura i epsorts ERC VALLS
Vida Municipal Josep Cartanyà
Dimarts, 16 Mai 2023 20:27

La candidat d'ERC a l'alcaldia de Valls, Teresa Rull, acompanyada de la consellera d'Afers Exteriors del Govern de Catalunya, Meritxell Serret, ha presentat aquesta tarda les propostes republicanes en matèria d'esports i cultura. Ho ha fet durant el segon míting de butxaca de la campanya que s'ha dut a terme al passeig President Companys, davant de les instal·lacions esportives del Fornàs.

Rull i Serret

La candidata Teresa Rull conversant amb la consellera Meritxell Serret i el regidor Jordi Cartanyà, d'esquena (J.C.)

Millora de les instal·lacions esportives

Teresa Rull ha recordat que Valls és una ciutat on es practiquen molts esports i per això "cal oferir unes instal·lacions més adequades i de qualitat i aprofitar tots els espais que es puguin fer a l'esport lliure i i lúdic, com els patis oberts". Per això Rull diu que cal millorar les instal·lacions del Fornàs i proposa "substituir el sistema de climatització de la piscina per un sistema més sostenible o la instal·lació de les grades a la pista d'atletisme -que és una vella reinvindicació de les famílies-".

A causa de la "sobresaturació" de moltes instal·lacions esportives, la candidata també ha anunciat que "farem un estudi de les condicions dels espais esportius de la ciutat -hi hem inclòs els centres educatius de primària i secundària- per adaptar-los i obrir-los a la ciutadania perquè també esdevinguin espais esportius que pugui gaudir tothom".

Teresa Rull veu la cultura "com una eina de cohesió, de reconeixement i de progrés" i considera important "que la cultura s'obri a totes les persones: el que coneixem com a democratització de la cultura a la que tothom hi ha de tenir accés, tant les persones grans, joves o amb pocs recursos". 

Creació dels bons culturals i més espais expositius

Una de les mesures per apropar la cultura a tota la ciutadania és la creació d'uns bons culturals per a totes aquestes persones que en aquests moments tenen dificultats per poder-hi accedir". 

D'altra banda, la candidata d'Esquerra considera que a Valls hi ha una manca d'espais d'exposició: "L'Institut d'Estudis Vallencs té una obra de gran valor que no pot exposar perquè no té espais. Per això ens plantegem obrir nous espais expositius perquè la ciutadania pugui gaudir de tot aquest art que tenim que, en aquest moment, no és visible".

En matèria de patrimoni, ERC Valls vol treballar per adquirir la propietat dels terrenys a fi efecte de poder continuar les excavacions del poblat iber.

Finalment, la consellera d'Afers Exteriors, Meritxell Serret, ha manifestat que "volem fer evident que hi ha un projecte de transformació de Valls, que vol abastar tots els àmbits de la vida dels ciutadans i ciutadanes de Valls per fer aquesta millor qualitat de vida, aquesta millor cohesió social, perquè tothom que visqui a Valls se senti ciutadà de ple dret al cent per cent i perquè les futures generacions vegin que també poden tenir el seu futur, aquí a Valls".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: