Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Esquerra proposa millores en tots els barris de Torredembarra

Raúl García: "Som ambiciosos amb un pla de barris per atacar a curt i mig termini la millora dels nostres parcs, renovant elements i millorant condicions"

Raúl García, actual regidor de Via Pública i Manteniment i número 3 de la candidatura d’Esquerra, amb membres de la llista, en un parc de Torredembarra Raúl García, actual regidor de Via Pública i Manteniment i número 3 de la candidatura d’Esquerra, amb membres de la llista, en un parc de Torredembarra ERC
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 16 Mai 2023 17:45

La renovació de carrers i places, nous parcs, més carrils bici, el pla d’asfaltat, la renovació de mobiliari urbà, la millora en l’accessibilitat a diferents equipaments i dels aparcaments municipals són només alguns dels exemples del que s'ha fet en matèria de via pública. En vistes del proper mandat, l'equip d'Esquerra preveu ampliar aquest pla d'obres que, si bé no són considerades com a grans obres, sí que són accions que milloren substancialment el manteniment dels carrers, places i espais públics de la vila.

Raúl García, actual regidor de Via Pública i Manteniment i número 3 de la candidatura d’Esquerra, afirma que "som ambiciosos amb un pla de barris per atacar a curt i mig termini la millora dels nostres parcs, renovant elements i millorant condicions, també en indrets més allunyats, com ara el polígon industrial". Tot això, afegeix, es farà tenint en compte les recomanacions de les directius europees per a una millor salut de les persones, ja sigui amb nous equipaments, espais verds, zones per vianants o estalvi energètic. En aquest sentit, ja s'està treballant per començar la remodelació de diversos carrers del centre com són el carrer Moragas, el de la Sort, el carrer Girona i el carrer Lleida. Tots ells formen part del projecte integral de pacificació del trànsit rodat per prioritzar l'ús d'aquests espais públics per a les persones. De la mateixa manera, les actuacions de millora de carrers i zones verdes s’estendran a Sant Jordi, la Marítima, Clarà, Babilònia, Baix a Mar i els Munts.

El compromís d’Esquerra és continuar treballant en la reversió de les mancances detectades. Raúl García afirma: "som realistes i curosos amb la gestió dels recursos públics, hem demostrat saber fer reduint deute i alhora fent inversions i atacant obres més petites per millorar la vida dels nostres veïns i veïnes. Conscients que encara hem d'encarar algunes deficiències, tenim clar que hem de seguir marcant prioritats per tal de millorar i fer dels nostres espais, zones on l’estada de grans i petits sigui més còmode, més amable. Una Torredembarra per a les persones”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: