Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona En Comú Podem proposa un parc natural per protegir l'Anella Verda

Jordi Collado també aposta per fer-hi un parc agroforestal i eliminar la “barrera física i mental” que suposa el riu Francolí

El candidat de Tarragona En Comú Podem, Jordi Collado, ha explicat avui les seves propostes per protegir l’Anella Verda El candidat de Tarragona En Comú Podem, Jordi Collado, ha explicat avui les seves propostes per protegir l’Anella Verda ABEL CASANOVAS
Vida Municipal Abel Casanovas
Dimecres, 17 Mai 2023 15:13

El candidat d’En Comú Podem a l’alcaldia de Tarragona, Jordi Collado, ha explicat avui les seves propostes per protegir l’Anella Verda. Collado diu que primer cal “protegir bé jurídicament l’Anella Verda i fer acords de ciutat”. “Cal que estigui ben gestionada, amb una brigada forestal que faci una bona gestió dels boscos”. ECP també remarca la necessitat de “recuperar i renaturalitzar el riu, que sigui un espai ple de vida”.

La formació morada aposta per dues opcions de preservació de l’Anella Verda. La primera consisteix en “crear un parc i un espai natural envejable que sigui agradable per passejar”. L’altra alternativa que proposa l’alcaldable consta d’un “parc agroforestal que permeti generar aliments i ser una ciutat autosostenible que aposti pel KM 0”.

Lligar Ponent amb el centre

Jordi Collado ha assegurat, a més, que “cal eliminar la frontera física i mental que suposa el riu Francolí, volem que sigui una unió entre els barris de Ponent i el centre de Tarragona”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: