Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sandra Guaita presenta l'Eix Astorga per vertebrar els barris del sud de Reus

La candidata socialista diu que "amb aquesta actuació promourem que la ciutadania passegi per un carrer on predominin els vianants i les petites zones verdes"

La candidata del PSC de Reus, Sandra Guaita, ha presentat el projecte de creació de l'Eix Astorga La candidata del PSC de Reus, Sandra Guaita, ha presentat el projecte de creació de l'Eix Astorga PSC
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 17 Mai 2023 19:06

La candidata del PSC  a l’alcaldia de Reus, Sandra Guaita, vol transformar la unió dels barris del sud amb el centre de la ciutat. Per aconseguir-ho ha presentat aquest matí l’Eix Astorga, una remodelació de l’actual carrer Astorga que vertebrarà els barris Fortuny, Juroca, Parcelas Casas i Montserrat. “Aquest nou eix connectarà els barris del sud amb el centre d’una manera més amable per al vianant amb un gran passeig, petites zones verdes, arbres, espais lúdics, equipaments i també aparcaments”, ha anunciat Guaita, qui ha afegit que “el que volem és que la ciutadania aposti per anar fins al centre a peu tot gaudint d’un passeig en un entorn que convida a caminar”.

“La intervenció que volem fer busca, principalment, recuperar el carrer Astorga per al vianant i, a la vegada, dinamitzar els barris Fortuny, Juroca, Parcelas Casas i Montserrat dignificant una part important de la via pública”, ha argumentat l’alcaldable socialista, qui ha remarcat que “el fet d’augmentar l’espai per al vianant no comportarà la reducció de llocs d’aparcament, sinó tot el contrari perquè incrementarem els aparcaments al voltant d’aquest eix. D’aquesta manera, no només no perdrem llocs d’aparcament, sinó que n’ampliarem”. “Amb la creació d’un carril bici i de patinets separat el que fem és garantir la seguretat dels vehicles privats, els usuaris del carril bici i els vianants”, ha remarcat Guaita.

Per a Guaita, aquest és un exemple més de com aplicar la sostenibilitat per millorar el dia a dia de les persones. “Amb aquesta actuació promourem que la ciutadania del sud de Reus pugui passejar per un carrer on predominin els vianants i les petites zones verdes. Fomentant així una millor salut”, ha explicat Guaita, qui ha afegit que “a més, aconseguim reduir el trànsit en un carrer pròxim a l’escola Marià Fortuny, garantint la seguretat de l’alumnat del centre”.

L’actuació es preveu des de l’avinguda Sant Bernat Calbó fins al barri Montserrat, és a dir, en tot el carrer Astorga.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: