Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Kenneth Martínez (PSC) fa una crida als votants per evitar un govern "Frankenstein" al Vendrell

L'actual alcalde socialista ha alertat que les "impotències i les frustracions" de la resta de partits podrien "sumar" i "fer-los fora

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, i el candidat a la reelecció del Vendrell, Kenneth Martínez, El primer secretari del PSC, Salvador Illa, i el candidat a la reelecció del Vendrell, Kenneth Martínez, GEMMA SÁNCHEZ - ARNAU MARTÍNEZ / ACN
Vida Municipal ACN
Dijous, 18 Mai 2023 11:08

El candidat del PSC i actual alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, va fer aquest dimecres un acte de campanya acompanyat del primer secretari del PSC, Salvador Illa. Fent un símil futbolístic, l'actual alcalde ha repetit que el 28 de maig "només ens val el 4 a 0" i ha alertat que les "impotències i les frustracions" de la resta de partits podrien "sumar" i "fer-los fora". "L'equip alternatiu és un Frankenstein", ha insistit.

Vacances pagades per la gent gran

En clau municipalista, l'alcaldable del PSC al Vendrell ha anunciat que si repeteixen al govern, impulsaran el programa 'vacances per a tu', un cap de setmana a l'any de vacances pagades enfocat als avis. "És la gran proposta per a la gent gran", ha dit Martínez.

Per la seva banda, Salvador Illa ha demanat al Govern "humilitat" als ajuntaments, després d'haver aprovat amb retard el pla de les conques internes. El líder socialista assegura que el document els deixa "intranquils" perquè no hi ha les inversions que van proposar.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: