Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PSC Tarragona aposta per adequar els equipaments esportius municipals

El candidat Rubén Viñuales també proposa una programació constant per dinamitzar l’Anella Mediterrània i portar els estudis INEF a la ciutat

El candidat socialista, Rubén Viñuales, ha presentat les propostes de l'àmbit esportiu al davant del camp municipal de la Granja El candidat socialista, Rubén Viñuales, ha presentat les propostes de l'àmbit esportiu al davant del camp municipal de la Granja ABEL CASANOVAS
Vida Municipal Abel Casanovas
Dijous, 18 Mai 2023 13:34

El candidat socialista a l’alcaldia de Tarragona, Rubén Viñuales, ha presentat aquest matí les seves propostes en clau esportiva. Viñuales creu que “l’esport és una eina de transformació social i de cohesió, ho tenim tot per potenciar-lo”.

L’alcaldable diu que “cal renovar tota la gespa dels camps de futbol municipals, adequar-ne els equipaments i arranjar les instal·lacions, això té un pressupost d’uns 2 MEUR”. Viñuales també aposta per “portar els estudis d’INEF a la ciutat, ja que som l’única capital catalana que no els ofereix”. Els socialistes diuen que “s’han d’afegir més grades al Palau d’Esports i arribar a l’aforament de 5.000 persones”. Viñuales també vol “construir una residència de tecnificació d’esportistes al PP-10”.

Dinamitzar l’Anella Mediterrània

El Partit Socialista proposa la dinamització de l’Anella Mediterrània amb “un escenari propici per practicar esport i una programació constant d’esdeveniments esportius”. Viñuales diu que “hem de fer de l’Anella un espai de convivència de la ciutadania, però també cal preservar la fauna d’aus que es troba”.

A més l’alcaldable destaca que “acollint esdeveniments esportius hi ha un element clau, que és la possibilitat de firmar convenis que estipulin que el 50% dels turistes s’han d’allotjar a Tarragona, la qual cosa generarà riquesa que és el que a mi m’interessa”.

Rubén Viñuales, a més, ha comentat la possibilitat de facilitar les instal·lacions escolars com a pistes esportives. Una idea anomenada “Patis Oberts” i pensada pel numero 3 de la llista socialista, Berni Álvarez.

Més ajudes al CBT

Viñuales ha anunciat que, en el marc de l’ascens del CBT a LEB Plata, “també li donarem suport econòmic, si l’Ajuntament ho fa amb el Nàstic ho ha de fer també amb el CBT. Així i tot, el candidat diu que “haurien de recórrer als sponsors privats”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: