Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona En Comú Podem vol mobilitzar els terrenys municipals per baixar el preu dels lloguers

El candidat Jordi Collado també aposta per regular els pisos turístics i obrir una borsa d’habitatge per a joves

El candidat d'En Comú Podem a l’alcaldia de Tarragona, Jordi Collado, ha presentat les seves propostes en matèria d’habitatge El candidat d'En Comú Podem a l’alcaldia de Tarragona, Jordi Collado, ha presentat les seves propostes en matèria d’habitatge ECP
Vida Municipal Abel Casanovas
Divendres, 19 Mai 2023 17:53

El candidat d'En Comú Podem a l’alcaldia de Tarragona, Jordi Collado, ha presentat les seves propostes en matèria d’habitatge. Collado vol negociar amb la Sareb la “capacitat de mobilitzar els terrenys municipals i treballar per abaixar els preus dels lloguers”.

Regular els pisos turístics

Pel que fa als pisos turístics, Collado aposta per “fer una moratòria per regular els pisos turístics, ara Tarragona compta amb més de 1800 pisos turístics”. L’alcaldable diu que “cal organitzar i fer un plantejament clar perquè aquesta situació no resti pisos de lloguer, perquè amb el govern de Ricomà això és la selva, hi ha màniga ampla”.

La formació morada també proposa fer “una aposta seria d’edificis sencers i que la Generalitat i Habitatge promoguin l’habitatge públic”. A més, Collado vol “obrir una borsa d’habitatge per a joves, volem oferir uns lloguers que tinguin sentit”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: