Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Junts vol treballar perquè Tarragona sigui subseu del Mobile World Congress de Barcelona

El candidat Jordi Sendra proposa una revolució tecnològica de l'administració municipal supervisada per una nova regidoria de Tecnologia

El candidat de Junts per Catalunya a Tarragona, Jordi Sendra, i l'ex-vicepresident del Govern, Jordi Puigneró, han presentat les propostes per a la revolució tecnològica de la ciutat El candidat de Junts per Catalunya a Tarragona, Jordi Sendra, i l'ex-vicepresident del Govern, Jordi Puigneró, han presentat les propostes per a la revolució tecnològica de la ciutat JUNTS
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dissabte, 20 Mai 2023 10:50

El candidat de Junts per Catalunya a Tarragona, Jordi Sendra, ha presentat aquest divendres el seu pla per a la revolució tecnològica de la ciutat, acompanyat del dirigent de l'ex-vicepresident del Govern, Jordi Puigneró, i del número 9 de la llista, David Ferrer.

Jordi Sendra ha recordat que Tarragona és una ciutat on l'únic web que funciona perfectament a l'Ajuntament és el de recaptació i Hisenda i que permet pagar els impostos amb total d'agilitat, mentre que per pagar el transport públic no espot fer ni amb targeta ni a través del telèfon. "Nosaltres volem fer una revolució tecnològica a l'administració municipal", ha sentenciat Sendra.

Per això, el candidat de Junts aposta per la creació d'una regidoria de tecnologia sustentada en una empresa municipal de tecnologia i que supervisi totes les accions que es duguin a terme.

Per la seva banda, Jordi Puigneró ha destacat que "vivim al segle XXI, on hi ha dues tendències globals que s'apliquen a qualsevol àmbit i és que tot ha de ser sostenible i més digital i tot perquè la competitivitat passa per estar més tecificats per aplicar les tecnologies del futur en tots els serveis".

Puigneró i Sendra han coincidit en què avui en dia un Ajuntament que no disposa d'un departament i personal qualificat amb una estratègia clara sobre aquest tema, "és un Ajuntament que està condemnat a ser de segona".

Tarragona, subseu del MWC de Barcelona

Des de Junts defensen que "Tarragona ha d'estar en aquest mapa digital de Catalunya, que ara no hi és i això passa per ser més actiu en les grans iniciatives de referència del país". En aquest sentit, considern que no pot ser que Tarragona no sigui subseu del congrés del Mobile perquè és l'esdeveniment tecnològic més important del món i amb una gran inversió econòmica". La formació aposata perquè Tarragona participi dels diferents programes que hi ha al país per tenir una ciutat que encari el futur.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: