Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Esquerra Torredembarra presenta el seu programa a la sala de Cal Maiam, plena de gom a gom

El candidat a la reelecció, Eduard Rovira, exposa nous reptes com l'economia blava o a la necessitat de millorar l'estat d'infraestructures bàsiques i de mobilitat

La sala de Cal Maiam es va quedar petita per la presentació del programa electoral d'Esquerra Torredembarra La sala de Cal Maiam es va quedar petita per la presentació del programa electoral d'Esquerra Torredembarra ESQUERRA TORREDEMBARRA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dissabte, 20 Mai 2023 09:16

Equip, il·lusió, treball, confiança, energia. Són les paraules que més es van repetir dijous passat a la presentació que Esquerra Torredembarra va fer del programa preparat pel mandat 2023-2027. En l’acte hi van parlar diferents membres de la candidatura, que van posar en valor els diferents eixos temàtics de la formació republicana. Els perfils escollits per explicar-los també representaven la diversitat de persones que composen la llista, que contempla gent de totes les edats, procedències i sectors professionals.

En una sala de Cal Maiam on no hi ha cabia ni una agulla, ERC Torredembarra va exhibir musculatura quan cadascun dels ponents posava l’accent en diversos punts programàtics. Així, es van explicar les polítiques de sostenibilitat impulsades des d’Esquerra; l’aposta per l’emprenadoria en aquest proper mandat; la necessitat d’ampliar els equipaments per ser, encara més, capital de serveis del Baix Gaiàj. També es va destacar també "la bona feina feta" en qüestions relatives a la cultura i al civisme en l’oci entre els joves i també les accions que es projecten des de les àrees d’educació i acció social i igualtats.

Reptes de futur

En la darrera part de la presentació els tres primers candidats van exposar les intencions d'Esquerra respecte les futures inversions o les accions pensades per minimitzar l'impacte del canvi climàtic. El número 3 i actual regidor de Via Pública i manteniment, Raúl García va esbossar també els plans immediats en matèria d'urbanisme. La número 2, Berta Castells, va posar en valor la feina a fer en les àrees de salut i esport i finalment el cap de llista i actual alcalde, Eduard Rovira, va posar de manifest les idees de la candidatura referents al desenvolupament econòmic, fent incís a l'oportunitat que representa l'economia blava o a la necessitat de millorar l'estat d'infraestructures bàsiques i de mobilitat.

Per acabar, Rovira va expressar la capacitat de treball de l'equip i el compromís de tots els membres que en formen part.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: