Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PDeCAT treu pit d'haver aconseguit una inversió estatal de 500.000e per acabar el camí de Ronda de Salou

El diputat al Congrés Ferran Bel acusa els socialistes d'haver "oblidat Salou" en els pressupostos estatals, en un acte de campanya del candidat Marc Montagut

El candidat de Sempre Salou, Marc Montagut, conversa amb el diputat al Congrés, Ferran Bel, durant l'acte de campanya de Sempre Salou-PDeCAT, sobre el camí de ronda de Salou El candidat de Sempre Salou, Marc Montagut, conversa amb el diputat al Congrés, Ferran Bel, durant l'acte de campanya de Sempre Salou-PDeCAT, sobre el camí de ronda de Salou ARIADNA ESCODA / ACN
Vida Municipal ACN
Dissabte, 20 Mai 2023 13:50

El PDeCAT ha tret pit d'haver aconseguit una inversió estatal de 500.000 euros per acabar el camí de Ronda de Salou. En un acte de campanya de Sempre Salou celebrat aquest dissabte, el diputat al Congrés Ferran Bel ha acusat els socialistes d'haver "oblidat Salou" en els pressupostos estatals, on s'ha inclòs una esmena de mig milió d'euros per al municipi. El candidat de Sempre Salou, Marc Montagut, ha reivindicat la "feina de partit" i ha criticat el candidat de Sumem per Salou-PSC Pere Granados per no haver treballat per incloure partides pressupostàries estatals per al municipi.

L'alcaldable de Sempre Salou, formació vinculada al PDeCAT-Ara Pacte Local, Marc Montagut, ha anunciat la inversió de mig milió d'euros provinent d'una esmena als pressupostos estatals per al municipi. Concretament, aquests diners es destinaran a la finalització del camí de Ronda de Salou. Segons Montagut, es tracta d'una aportació que posiciona la vila amb un "equipament turístic de primer nivell" i que començarà a executar-se a partir de l'octubre d'enguany amb una durada aproximada d'obres d'un any.

El candidat municipal ha detallat que la inversió es traduirà en tres actuacions: una per integrar el jaciment ibèric de la Cella al camí de Ronda, l'altra per finalitzar l'últim tram i finalment, endreçar el camí empedrat per fer-lo accessible.

Amb l'anunci d'aquesta inversió, tant el candidat local com el diputat al Congrés del PDeCAT han reivindicat la "feina de partit" i per contra, han criticat altres formacions, amb menció especial per a l'actual alcalde i candidat per Sumem Salou-PSC, Pere Granados. En aquesta línia, el diputat al Congrés Ferran Bel ha acusat els socialistes d'haver-se "oblidat" de Salou als pressupostos de l'estat espanyol, mentre que Montagut li ha recriminat que "sembli que tot el que arriba a Salou és a través del PSC".

Sense rastre de PDeCAT-Ara Pacte Local als cartells electorals

Preguntat sobre quin efecte pot tenir el fet de no mencionar PDeCAT-Ara Pacte Local als cartells electorals, Bel ha defensat que en uns comicis municipals com els del 28 de maig el rellevant no són les marques electorals, sinó els candidats que encapçalen les llistes. "Si fossin unes eleccions a escala nacional o estatal podria dir que pot ser significatiu, però en un cas com el de Salou, no compta ni el PDeCAT ni Ara Pacte Local, ni el PSC, ni el PSOE, ni Cs, ni Junts... compten les persones", ha sentenciat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: