Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Viñuales i Batet proposen un nou impuls en polítiques feministes per Tarragona

La creació d’un Espai Feminista i la celebració del Pride a la tarragonina, principals propostes del PSC

La presidenta del Congrés dels Diputats, Meritxell Batet, ha acompanyat al candidat socialista de Tarragona, Rubén Viñuales, per donar-li suport en la campanya de les eleccions La presidenta del Congrés dels Diputats, Meritxell Batet, ha acompanyat al candidat socialista de Tarragona, Rubén Viñuales, per donar-li suport en la campanya de les eleccions PSC
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dissabte, 20 Mai 2023 19:37

La presidenta del Congrés dels Diputats, Meritxell Batet, ha acompanyat al candidat socialista de Tarragona, Rubén Viñuales, per donar-li suport en la campanya de les eleccions municipals i els dos han remarcat la necessitat de donar-li un nou impuls a les polítiques feministes de la ciutat: “Ha arribat el moment que Tarragona tingui un Casal Feminista que sigui refent en serveis com l’orientació laboral o la formació, amb sales polivalents que es complementaran per realitzar-hi exposicions”.

Aquest Espai Feminista inclourà també el SiAD (Servei Integral d’Atenció a la Dona), el servei d’atenció psicològica i jurídica per a dones que han patit violència masclista: “Per a realitzar aquest nou impuls necessitem treure de serveis socials l’atenció a les víctimes de violència masclista i que estiguin dirigides per l’àrea d’Igualtat de l’Ajuntament”. Segons el PSC, d’aquesta manera s’apostarà per una visió transversal del feminisme en tots els departaments del consistori”.

Viñuales ha afirmat que també es dotarà de més pressupost el Servei d’Atenció Integral a les diversitats sexuals (SAi) per dotar de polítiques de suport i visibilitat al col·lectiu LGTBI, amb una aposta decidida per organitzar un Pride a la tarragonina, com un espai de reivindicació a la ciutat. A més, es millorarà la formació de la Guàrdia Urbana que haurà de tractar els casos d’agressions, per tal de donar un millor servei.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: