Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Junts es compromet a posar en marxa una platja per als gossos a Tarragona

El candidat Jordi Sendra també vol ampliar i millorar les instal·lacions de la protectora i crear una taula de Benestar Animal

El candidat de Junts, Jordi Sendra, ha presentat avui les mesures animalistes El candidat de Junts, Jordi Sendra, ha presentat avui les mesures animalistes JUNTS
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dissabte, 20 Mai 2023 22:19

Aquest matí Jordi Sendra ha parlat de les mesures animalistes que el partit vol aplicar a la ciutat de Tarragona: "Volem garantir una bona convivència entre animals i persones i volem una platja per als nostres gossos. No hi ha cap argument, ni cap excusa per no tenir platja perquè els ciutadans són responsables amb les mascotes".

La platja de gossos

Sendra ha lamentat que, a dia d'avui, l'accés a les platges és del 16 d'octubre al 31 de març "i nosaltres volem que sigui tot l'any, sempre i quan no es tracti d'espais on hi ha fauna salvatge com es el cas de Tamarit i la Platja Llarga". "Quan governem parlarem amb costes per demanar permís i posar en marxa la platja de gossos", ha afirmat.

El candidat ha anunciat que una altra proposta de Junts és crear una taula de Benestar Animal "on es parli de les colònies de gats, cal conscienciar als propietaris d'animals, posar el xip, registrar-vos i fer campanyes de responsabilitat".

Ampliar i millorar la protectora

Pel que fa a la protectora, Jordi Sendra diu que "cal ampliar les instal·lacions, millorar-les, perquè a dia d'avui hi ha molts més gossos que quan va obrir portes. I el mateix pel centre d'acollida i recollida també cal adequar-lo".

"Els propietaris de gossos de la nostra ciutat són responsables i hem de poder garantir tenir platja, igual que es fa servir pel Concurs de Focs Artificials o altres esdeveniments que embruten l'espai natural", conclou el candidat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: