Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

En Comú Podem el Vendrell proposa la creació de la Regidoria de Barris

La formació morada encapçalada per Yolanda López també aposta per construir un pàrquing soterrat al Pèlag

La candidata d'En Comú Podem El Vendrell, Yolanda López, en roda de premsa La candidata d'En Comú Podem El Vendrell, Yolanda López, en roda de premsa CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Diumenge, 21 Mai 2023 11:57

En Comú Podem El Vendrell ha presentat aquesta setmana la proposa la creació de la Regidoria de Barris. La candidata a l'alcaldia, Yolanda López, explica que aquesta seria una regidoria on cada regidor/a tindria adscrit un districte del Vendrell, amb l'objectiu "d'apropar l’administració local a la ciutadania de forma fluïda i directa".

La número 2 de la llista, Verónica Moreno, ha citat com a exemple d'aquesta política de diàleg amb els barris el compromís de la formació morada amb el barri del Pèlag: "Nosaltres continuarem amb les propostes que portàvem treballant en anys anteriors amb l'AVV del Puig i el Pèlag, com ara fer del torrent el Lluc un lloc on es pugui transitar, un parc fluvial que arribi fins a les platges, un manteniment de l'aigua del torrent o millorar la senyalització".

En matèria de mobilitat, Moreno ha anunciat que ECP aposta per crear més places d'aparcament a prop del centre "amb un pàrquing soterrat al Pèlag per fer una zona verda al damunt d'aquest aparcament".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: