Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Viñuales reivindica el paper de la joventut per transformar Tarragona

Polítiques de promoció per l'emprenedoria juvenil en la creació de comerços i startups, proposta clau perquè Tarragona sigui ciutat per a joves

El candidat del PSC, Rubén Viñuales, ha reivindicat el paper de la joventut per transformar Tarragona en un vermut solidari a Sant Pere i Sant Pau El candidat del PSC, Rubén Viñuales, ha reivindicat el paper de la joventut per transformar Tarragona en un vermut solidari a Sant Pere i Sant Pau PSC
Vida Municipal Redacció Infocamp
Diumenge, 21 Mai 2023 17:53

En una plaça Cuba de Sant Pere i Sant Pau plena de gom a gom, el candidat del PSC, Rubén Viñuales, ha reivindicat el paper de la joventut per transformar Tarragona amb l'objectiu de donar vida a la ciutat els 365 dies de l'any. Des del PSC, volen promoure l'emprenedoria juvenil amb recursos de suport a la creació de nous comerços i startups, dissenyant mesures per retenir el talent.

Des del PSC, es fomentaran polítiques actives en matèria d'ocupació, reservant plans ocupacionals per als menors de 30 anys: "Volem que Tarragona sigui ciutat per a joves, que es pugui quedan a viure amb un treball de qualitat. Per això, promourem plans d'ocupació per a joves i impulsarem mesures d'incentivació de l'emprenedoria juvenil, per retenir el talent que hi ha en aquesta ciutat".

En el vermut solidari que ha comptat amb la presència dels germans del grup Verguenza Ajena, Viñuales ha afirmat que duran a terme jornades 'Street Art' per pintar els murals de la ciutat en desús. A més, donaran suport a iniciatives com 'Street Music' per donar veu als i les joves artistes emergents de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: