Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Pallarès: ‘Volem consolidar un model de ciutat d’èxit perquè Reus sigui encara més forta i amb més projecció’

Junts per Reus celebra l’acte central de campanya amb 500 assistents a la plaça Prim, amb Carles Pellicer i Jaume Giró

Junts per Reus va celebrar aquest dissabte l’acte central de campanya amb 500 assistents a la plaça de Prim Junts per Reus va celebrar aquest dissabte l’acte central de campanya amb 500 assistents a la plaça de Prim JUNTS
Vida Municipal Redacció Infocamp
Diumenge, 21 Mai 2023 10:33

La cap de llista de Junts per Reus, Teresa Pallarès, ha apel·lat els reusencs “a consolidar un model de ciutat d’èxit que ha liderat l’alcalde Pellicer i donar-hi un nou impuls per ser una ciutat encara més forta i amb més projecció”. En aquest sentit, La candidata a l’alcaldia ha assenyalat que, en les eleccions del 28 de maig, “Reus s’hi juga molt perquè estem davant d’una cruïlla història”.

“Tenim una ciutat atractiva, dinàmica i oberta. I ara volem anar més lluny, però hi ha altres partits que volen tornar a un model caduc i deficitari. Nosaltres mirem el futur amb il·lusió, mentre altres preferirien tornar amb nostàlgia al passat”, ha subratllat en referència al PSC durant l’acte central de campanya de Junts per Reus, que ha tingut lloc aquest vespre davant 500 persones a la plaça de Prim.

A parer seu, els qui miren enrere “son aquells que fins va poc es veien guanyadors de les eleccions, que ara s’amaguen i no accepten un cara a cara, perquè s’adonen de la força del nostre equip, i de la solvència del nostre projecte, amb propostes concretes i ambicioses”, ha ressaltat la cap de llista durant la seva intervenció.

En sintonia, l’alcalde de Reus i membre de la candidatura, Carles Pellicer, ha interpel·lat els reusencs o reusenques a triar entre “un model de ciutat engrescador, il·lusionant i atractiu o un model de ciutat que va fracassar i ensorrar Reus”. “Cal tenir clar que només la Teresa Pallarès i Junts per Reus són la garantia del model del Reus que volem”, ha reivindicat. L’acte també ha comptat amb la participació de Jaume Giró, conseller d’Economia i Hisenda durant el 2021 i 2022.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: