Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sendra: "La Tabacalera és un dels edificis que requerirà d'un pacte de ciutat per donar-li un ús definitiu"

Junts proposa un concurs internacional d'idees i un hub tecnològic i de recerca que posi en valor el talent de la ciutat i la Universitat

El candidat de Junts per Catalunya a Tarragona, Jordi Sendra, a la Tabacalera El candidat de Junts per Catalunya a Tarragona, Jordi Sendra, a la Tabacalera JUNTS
Vida Municipal Redacció Infocamp
Diumenge, 21 Mai 2023 18:44

El candidat a Tarragona de Junts per Catalunya, Jordi Sendra, ha parlat aquest matí sobres edficis i espais emblemàtics de la ciutat i, especialment, de la situació actual de la Tabacalera.

Sendra ha explicat que l'edifici de la Tabacalera és una mostra clara del "desori" dels governs que ha tingut la ciutat en els darrers 20 anys. "Fins a la data cap alcalde, ni cap govern ha estat capaç de trobar-li una destinació i saber què fer-ne. Vull ser un alcalde que lideri fent pactes de ciutat, oferint pactes a la resta de forces polítiques i en aquest sentit, la Tabacalera és un dels edificis que requerirà d'un pacte per donar-li un ús definitiu", ha sentenciat.

Entre les propostes del partit, hi ha la convocatòria d'un concurs internacional d'idees i que hi hagi un hub tecnològic i de recerca que posi en valor el talent de la ciutat i la nostra Universitat.

Finalment, Sendra aposeta per la col·laboració público privada "perquè l'Ajuntament no ho pot pagar tot i jo mateix agafaré la maleta i aniré a buscar inversions per a la Tabacalera".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: