Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'exalcalde Joan Miquel Nadal irromp a la campanya per donar suport a la candidatura de SíTarragona 

Giné es mostra entusiasmada amb el suport rebut i ha manifestat el seu compromís "de lluitar per Tarragona i de canviar la manera de fer de l’ajuntament actual"

Foto de grup amb la candidata de SíTarragona, Mar Giné, l'exalcalde Joan Miquel Nadal, l'exregidor, Raúl Font-Quer, i membres de la candidatura Foto de grup amb la candidata de SíTarragona, Mar Giné, l'exalcalde Joan Miquel Nadal, l'exregidor, Raúl Font-Quer, i membres de la candidatura SÍTARRAGONA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Diumenge, 21 Mai 2023 19:02

Aquest migdia SíTarragona ha organitzat un vibrant acte de campanya a la pèrgola del Serrallo, en què s'ha destacat la presència i el suport de qui va ser alcalde de Tarragona amb Convergència i Unió, Joan Miquel Nadal, i també de l'exregidor de CiU i extinent d'alcalde, Raúl Font-Quer. Aquesta aparició pública reafirma el compromís de Nadal i Font amb la candidatura de SíTarragona i amb el seu programa de canvi per a la ciutat.

Diferenciant-se dels actes institucionals i mítings organitzats per altres partits, SíTarragona ha optat per un acte més proper a la ciutadania, buscant el contacte directe amb la gent. Durant la jornada, Joan Miquel Nadal ha donat suport de manera contundent a la candidata de SíTarragona, Mar Giné, ressaltant la importància "d'una nova manera de gestionar la ciutat".

Mar Giné, la candidata de SíTarragona, s'ha mostrat entusiasmada amb el suport rebut i ha manifestat el seu compromís de lluitar per Tarragona i de canviar la manera de fer de l’ajuntament actual. "Estem molt satisfets amb l'oportunitat que se'ns està brindant. Creiem que el ciutadà ha de ser el client del govern municipal i estem compromesos a treballar pel bé de la ciutadania", ha afirmat Giné.

SíTarragona aposta per ser un govern facilitador i proper, prioritzant sempre el servei als ciutadans. Per sobre de les qüestions partidistes, el seu objectiu és millorar l’estat actual la ciutat, perquè “estimem Tarragona i creiem que pot ser tot allò que els ciutadans decideixin”, assegura la candidata. Durant aquesta campanya, SíTarragona ha destacat per la transparència i per proporcionar informació clara i precisa als ciutadans, considerant que aquesta és la forma adequada de tractar els tarragonins i tarragonines.

L'acte d'avui ha permès a SíTarragona presentar-se com una opció real i convidar la gent de Tarragona a sumar-se al seu projecte. “Som persones amb feines fora de la política que hem decidit fer un pas endavant per governar i millorar la ciutat”, indica Giné. “Creiem que som una alternativa real per al futur de Tarragona”, conclou Mar Giné.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: