Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Guaita vol crear l'Eix Carrilet, un passeig peatonal i comercial per connectar el sud i el centre de Reus

La candidata del PSC de Reus planeja una actuació que inclou la remodelació del carrer Escultor Rocamora, l'avinguda del Carrilet, el mercat i l'estació d'autobusos

El PSC de Reus ha presentat avui la proposta de creació de l'Eix Carrilet El PSC de Reus ha presentat avui la proposta de creació de l'Eix Carrilet JOSEP CARTANYÀ
Vida Municipal Josep Cartanyà
Dilluns, 22 Mai 2023 10:59

La candidata socialista a l'alcaldia de Reus, Sandra Guaita, ha presentat avui davant del Mercat Municipal del Carrilet la proposta de creació de l'Eix Carrilet, un passeig comercial i per a vianants per connectar el sud amb el centre-nord de Reus i que contempla la dignificació de la porta d'entrada en aquesta zona de la ciutat. 

Sandra Guaita ha explicat que l'actuació contempla, en primer lloc, la remodelació del carrer de l'Escultor Rocamora, que es convertiria en un carrer per a vianants, pacificat i amb condicions òptimes per als comerços de la zona. Per donar-hi continuïtat, la proposta preveu l'enderrocament de l'edifici situat al final de l'avinguda del Carrilet "que permetria la permeabilitat dels barris", ha dit Guaita.

L'altra actuació important és la remodelació del Mercat del Carrilet mantenint la seva ubicació. Sandra Guaita ha recordat que manté el compromís del PSC amb els paradistes i amb els 9.000 veïns i veïnes que van signar a favor de quedar-se en l'indret actual. Guaita també ha anunciat que la remodelació prevista es basa en els "criteris tècnics", fruit d'un estudi dels Mercats de Barcelona, que aconsellen l'adequació del mercat i del seu entorn per esdevenir un pòl d'atracció comercial i social. En aquest sentit, la candidata socialista ha afegit que la ubicació d'una Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) al Carrilet també contribuïria a dinamitzar la part sud de la ciutat.

Finalment Sandra Guaita ha manifestat que per completar l'Eix Carrilet cal "dignificar i remodelar l'estació d'autobusos", una porta d'entrada a la ciutat per part de treballadors, estudiants, veïns i visitants. Guaita s'ha compromès "a reclamar a la Generalitat -mani qui mani-" la inversió que es requereix.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: