Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ERC Tarragona vol construir el gimnàs de Sant Pere i Sant Pau en dues fases

El candidat Pau Ricomà també aposta per la instal·lació de cobertes polivalents a les pistes poliesportives de les escoles

El candidat a la reelecció per ERC, Pau Ricomà, i la candidata i consellera d'Esports, Mary López, han presentat les propostes en matèria esportiva El candidat a la reelecció per ERC, Pau Ricomà, i la candidata i consellera d'Esports, Mary López, han presentat les propostes en matèria esportiva ERC
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 22 Mai 2023 10:32

El candidat a l’alcaldia de Tarragona d’Esquerra Republicana Pau Ricomà ha presentat les seves propostes en matèria d’esports. L’alcaldable ha anunciat que durà a terme el gimnàs de Sant Pere i Sant Pau en dues fases i que construirà cobertes polivalents a les pistes poliesportives a les escoles.

Ricomà diu que “el barri mereix unes instal·lacions esportives de qualitat, i per això farem el gimnàs en dues fases”. Unes fases que consistiran a desenvolupar l’edifici i la part baixa al complet fer tres vestidors col·lectius i 6 de grups, zona d’aigües i un ascensor per facilitat l’accés a les graderies. Durant la següent fase, ERC Tarragona apunta que es farà la segona planta, la sala de musculació i les sales d’activitats.

El candidat a la reelecció lamenta que “el projecte presentat el 2010 va quedar al calaix i ni es va actualitzar ni dotar de partida econòmica i no s’ha entomat fins que ERC ha aconseguit l’alcaldia, demostrant que és una aposta real i efectiva”. Els republicans destaquen que “durant aquest mandat s’ha aconseguit una partida econòmica d’1,5 MEUR destinats al gimnàs i s’ha pogut actualitzar el projecte”.

Cobertes polivalents a les pistes esportives escolars

Ricomà també ha desgranat una altra de les propostes presentades per ERC, la instal·lació de cobertes polivalents a les pistes esportives de les escoles. L’alcaldable diu que “aquesta iniciativa permetrà fer activitats esportives durant tot l’any i les escoles guanyaran un recinte cobert per l’hora del pati i un espai més protegit per les classes d’educació física, activitats extraescolars i culturals del mateix centre”.

Els republicans destaquen que “els clubs se’n podran veure beneficiats, ja que disposaran de més instal·lacions. Farem una entrada independent fora de l’horari escolar”. Ricomà ha apuntat que “les entitats veïnals i gent gran també se’n beneficiaran, perquè tindran més espais per celebrar actes”.

El candidat a la reelecció també ha avançat que “invertirem amb la reposició de gespa artificial als camps de futbol municipals i revertir l’abandonament”.

Model d’esport inclusiu

ERC Tarragona ha mostrat el seu compromís amb un model d’esport “inclusiu, participatiu i sostenible”. Ricomà diu que “fomentarem la pràctica de l’esport inclusiu treballant estretament amb les diferents AFA dels centres educatius de la ciutat, ja que és un eix vertebrador que tota ciutat pròspera i cohesionada ha de defensar i potenciar”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: