Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sendra proposa carrils bici "educatius" per enllaçar les zones educatives de Tarragona

El candidat de Junts també aposta per un transport públic "eficient, ràpid i fiable", més aparcaments per motos i pagar amb targeta als autobusos

El candidat de Junts a l’alcaldia de Tarragona, Jordi Sendra, ha explicat avui les seves propostes en matèria de mobilitat El candidat de Junts a l’alcaldia de Tarragona, Jordi Sendra, ha explicat avui les seves propostes en matèria de mobilitat JUNTS
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 22 Mai 2023 15:49

El candidat de Junts a l’alcaldia de Tarragona, Jordi Sendra, ha explicat avui les seves propostes en matèria de mobilitat. Sendra aposta per una ciutat sostenible amb menys vehicles de quatre rodes amb un transport públic ràpid eficient i fiable “que serveixi perquè els nens puguin anar a escola i la gent al centre ciutat”.

Sendra reclama que el transport públic arribi fins a Llevant: “no pot ser que es faci un tramvia que només arribi fins a la Plaça Imperial Tàrraco”.

L’alcaldable també vol “que els carrils bici educatius arribin enllacin amb les zones educatives, no posar-los per posar, perquè si no ens trobem amb bonys com el del Pere Martell”.

En la mateixa línia s’ha referit als autobusos municipals, reclamant que “han d’arribar a tots els polígons municipals" i ha recordat que "els estudiants que fan FP dual amb pràctiques a les empreses al Polígon Riuclar han d’anar sí o sí amb vehicle propi,  i hem de trencar aquesta divisió territorial posant-nos d’acord amb l’autoritat metropolitana de transport de Constantí”.

Més aparcament per a motos

El candidat de Junts demana més aparcaments per motos “cada moto treu un cotxe de la ciutat, hem de potenciar l’ús de les motos i les bicicletes elèctriques”. Pel que fa als patinets, Sendra reclama que se’n reguli el seu ús, perquè “ara és un desori que ens envaeixen per tot arreu, circulen per on i com volen. Si cal, s’ha d’aplicar mà dura”.

L’alcaldable també aposta per la possibilitat de pagar amb targeta als autobusos municipals “estem al segle XXI, no pot ser que només es pugui pagar amb metàl·lic. La gent vol pagar amb confort”.

Sendra apunta que perquè els pàrquings dissuasoris tinguin èxit, han d’estar connectats amb el centre: “si t’has d’esperar vint minuts a què arribi l’autobús no surt a compte”.

Marquesines sostenibles

Jordi Sendra també ha apuntat la necessitat “d’incloure plaques solars a les marquesines de bus, ja que es podria rebre informació en temps real del temps d’arribada dels autobusos i això ens ajudaria molt”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: