Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

En Comú Podem El Vendrell aposta per la creació d'un nou institut

La candidata Yolanda López ho va anunciar durant la visita de la diputada i presidenta del grup parlamentari d'ECP, Jèssica Albiach

La candidata d'En Comú Podem el Vendrell, Yolanda López, amb la la diputada i presidenta del grup parlamentari Jéssica Albiach La candidata d'En Comú Podem el Vendrell, Yolanda López, amb la la diputada i presidenta del grup parlamentari Jéssica Albiach ECP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 22 Mai 2023 15:41

La candidata d'En Comú Podem-Plataforma Sumem Platges, Yolanda López, ha destacat que el Vendrell necessita un nou institut, "que ampliï en una línia més el batxillerat artístic, amb instal·lacions adequades per aquests ensenyaments, així com ampliar l'oferta formativa de Formació professional al municipi". López ho va anunciar, aquest diumenge 21 de maig, en el transcurs de la visita de la diputada i presidenta del grup parlamentari d'En Comú Podem, Jèssica Albiach, per donar suport a la candidatura vendrellenca encapçalada per López.

Albiach va destacar el treball de diputada de Yolanda López al Parlament de Catalunya, portant les propostes territorials al ple del Parlament, i va assegurar que aquesta serà una magnífica alcaldessa: "Yolanda es deixarà la pell defensant els drets dels veïns i veïnes del Vendrell".

La portaveu d'En Comú Podem també va destacar que "el Vendrell, després de 40 anys de govern del PSC, necessita un canvi, un canvi amb seguretat, certeses i garanties. I això només ho farà possible En Comú Podem El Vendrell amb Yolanda López. Albiach va dir que "portaran el sentit comú de la gent treballadora a l'Ajuntament del Vendrell perquè no hi pot haver veïns de primer i de segona".

Jéssica Albiach també va tenir l'ocasió de visitar la Romeria de Maig al Tomoví i les seves casetes, entre elles, la de l'Associació García Lorca, on va saludar el seu president Baltasar Hurtado.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: