Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ERC es presenta com l'única alternativa per canviar Salou

El candidat republicà, Sebastià Domínguez, planteja com a repte de futur una transformació urbanística, verda i social de ciutat

Esquerra Republicana de Salou va presentar el programa electoral per al proper mandat 2023-2027 aquest diumenge al parc del President Lluís Companys Esquerra Republicana de Salou va presentar el programa electoral per al proper mandat 2023-2027 aquest diumenge al parc del President Lluís Companys ESQUERRA SALOU
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 23 Mai 2023 07:18

Esquerra Republicana de Salou va presentar el programa electoral per al proper mandat 2023-2027 aquest diumenge al parc del President Lluís
Companys, en un acte que va comptar amb la presència d’un centenar de persones.

Un programa electoral dividit en tres eixos de transformació, defensant en cada punt el compromís amb els objectius 2030 de la ONU i amb els grans projectes que han de transformar Salou. Com han defensat els republicans: “estem convençuts que és el millor programa presentat en aquestes eleccions municipals de 2023.

Transformació de la ciutat

Els republicans van explicar alguns dels reptes de futur que es marquen per aquesta legislatura i destaquen les tres transformacions. La primera, la transformació de ciutat. Així, proposen un nou encaix urbanístic del port de Salou, obrint la façana marítima i fent que l’Eix Cívic doni més protagonisme als vianants. La segona, la transformació verda, on proposen la creació d’un nou pulmó verd al municipi. I la tercera, la transformació social, que els republicans volen dur a terme mitjançant la recuperació de l’oficina d’habitatge, un projecte que l’actual equip de govern va deixar a un calaix, i la creació de l’edifici d'acció social.

El candidat republicà, Sebastià Domínguez, va reafirmar la seva intenció d'assolir l’alcaldia. Com va explicar: “No vull ser alcalde per ocupar un càrrec i prou. Vull ser alcalde per transformar Salou. Necessitem regeneració democràtica, portem massa temps amb el mateix govern i entre tots hem d'assolir aquest canvi.”

L’acte va comptar també amb la presència de Carles Castillo, diputat al Parlament de Catalunya, i Jordi Salvador, diputat al Congrés. Castillo va defensar que ERC és l’únic partit capaç de liderar un Salou modern: “Hem vingut a transformar, des dels ajuntaments, amb polítiques republicanes. L’equip d’Esquerra a Salou és un equip preparat per defensar aquestes polítiques i és l'única alternativa a un govern cansat, un govern desgastat.”

Jordi Salvador, per la seva banda, va mostrar un perfil de marcat accent social: “Salou és una ciutat molt rica però amb una riquesa molt mal repartida i un ajuntament que no mira per la seva població.” Salvador també va fer un acrida als votants de la CUP, Comuns i als socialistes “de veritat” a votar ERC Salou com a l'única alternativa que pot fer possible el canvi.

En finalitzar l’acte els assistents van poder gaudir d’un vermut musical i van poder conversar i fer arribar les seves propostes i consideracions als membres de la llista d’ERC Salou.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: