Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sendra vol evitar que els joves marxin de Tarragona per gaudir de l'oci nocturn

El candidat de Junts aposta per habilitar espais de lleure perquè els joves es quedin a la ciutat

El candidat de Junts per Catalunya a l'alcaldia de Tarragona, Jordi Sendra El candidat de Junts per Catalunya a l'alcaldia de Tarragona, Jordi Sendra ACN
Vida Municipal Abel Casanovas
Dimarts, 23 Mai 2023 19:29

El candidat de Junts per Catalunya a l'alcaldia de Tarragona, Jordi Sendra, s’ha referit avui a les solucions per revitalitzar l’oci nocturn i evitar que els joves marxin fora de la ciutat. Sendra remarca que “durant la pandèmia, aquest sector va ser el que més va patir i es va desesperar, ja que van ser els últims en poder obrir malgrat presentar protocols per fer-ho”.

Sendra diu que “cal recuperar el conveni que no va tirar endavant i potenciar les activitats nocturnes”. A més, l’alcaldable vol tornar a adherir-se a les Nits Q, “un compromís premiat a nivell estatal per la bona praxi a l’hora de fer complir la llei”. El candidat diu que “això no vol dir que ara comencem a vendre alcohol a menors de 16 anys, hem de trobar una solució que permeti que els joves no marxin de Tarragona i no es desvinculin de la ciutat”.

Crear nous espais

Sendra explica que “volem parlar amb experts i crear nous espais de lleure i d’oci nocturn, apostem per trobar la formula per recuperar l’espai concedit pel Port Esportiu, ja que va acabar malament”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: