Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sandra Guaita vol crear un gran complex multiesportiu al sud de Reus

La candidata socialista fomentarà els esports que no tenen espai a la ciutat com el rugbi, el softbol o l'escalada i potenciarà l'esport femení i inclusiu

La candidata del PSC de Reus, Sandra Guaita, ha presentat avui el projecte de creació d'un gran complex multiesportiu al sud de la ciutat, proper al Pavelló Olímpic La candidata del PSC de Reus, Sandra Guaita, ha presentat avui el projecte de creació d'un gran complex multiesportiu al sud de la ciutat, proper al Pavelló Olímpic PSC
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 24 Mai 2023 11:33

La cap de llista del PSC de Reus, Sandra Guaita, ha presentat avui el projecte de creació d'un gran complex multiesportiu al sud de la ciutat -pròper al Pavelló Olímpic- on es podran practicar esports "menys rellevants" que fins ara no tenen tans espais per fer-ho.

Guaita ha detallat que "en aquest complex hi haurà un camp de rugbi -relcamat històricament-, lloc per practicar el softbol, un rocòdrom per a fer escalada, pèro també pistes de pàdel, i campa de futbol i bàsquet", per completar l'oferta esportiva de la ciutat.

Potenciar l'esport femení i inclusiu

D'altra banda, la candidata socialista s'ha referit a la necessitat de donar més visibilitat i projecció a l'esport femení: "No ens podem perdre la meitat de l'esport que passa a la ciutat, per això hem de visibilitzar també la pràctiva esportiva femenina perquè tenim grans esportistes i referents a la nostra ciutat".

Sandra Guaita també ha afegit que "tampoc ens podem oblidar de les persones amb discapacitat que fan esport a la nostra ciutat" i ha recordat que "sempre hem estat molt implicats en l'esport inclusiu i per això promoure fomentant la tornada dels Special Olympics a Reus i assegurant que totes les instal·lacions estiguin correctament adaptades".

La candidata socialista també ha assenyalat que cal dignificar les instal·lacions esportives actuals, especialment els camp de futbol. Per això aposta per executar un pla de manteniment dels camps "per posar-los al dia i garantir unes instal·lacions a l'alçada del que els clubs i la ciutat mereixen".

Finalment, Guaita ha afegit que "no ens oblidem tampoc del Pavelló del Molinet, el qual s'ha d'executar amb la col·laboració de la Generalitat perquè l'alumnat de l'Institut Roseta Mauri i de l'Eduard Torda pugui tenir un espai digne per practicar educació física". 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: